Deși pretinde că ar fi spus că avea o băutură bombă în rucsac, un român a fost acuzat că a intrat într-o secție de poliție din Salzburg și a țipat: „Am o bombă nucleară”

Deși pretinde că ar fi spus că avea o băutură bombă în rucsac, un român a fost acuzat că a intrat într-o secție de poliție din Salzburg și a țipat: Am o bombă nucleară
Sursa foto: Freepik.com

Românul a negat că ar fi spus așa ceva: „Am vrut doar să-mi plătesc amenzile restante în centrul de detenție și nimic mai mult. Așa că am enumerat ce am în buzunare. Aveam o ‘bombă Schartner’, o băutură, în rucsac”, a spus românul, care este absolvent de Psihologie, dar în prezent șomer în Austria.

Avocatul românului spune că scenariul susținut de polițiști este demn de filme

Polițiștii nu au luat în seamă declarația bărbatului în vârstă de 40 de ani iar acesta a fost condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare.

Ei susțin în continuare că în februarie, românul ar fi întrat într-o secție de poliție din poliție din Salzburg și ar fi amenințat că are o “bombă nucleară în buzunar”.

În fața tribunalului, avocatul său a susținut că scenariul susținut de polițiști este demn de o scenetă, conform Kronen Zeitung.

În final, românul a fost condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare pentru constrângere și amenințări grave.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`