Descoperire șocantă la Iași: Cadavrul unei femei, găsit sub bancheta unei mașini

Descoperire șocantă la Iași: Cadavrul unei femei, găsit sub bancheta unei mașini
Foto: B1 TV

Cadavrul unei femei a fost găsit sub bancheta din spate a unei maşini, implicate într-un accident rutier în Iași.

Primele cercetări nu scot la iveală urme de violenţă pe cadavrul femeii.

„Persoanele care o cunosc pe femeie susțin că aceasta era prostituată și de câteva zile se plângea că șoferul unui autoturism Opel, un bărbat de 72 de ani, îi dădea târcoale. Deși colegele ei au sfătuit-o să nu se urce în mașina lui, aceasta ar fi acceptat să întrețină relații sexuale cu el. Ce s-a întâmplat între cei doi în mașină nu se știe, cert este că autoturismul a fost lovit ușor de un autoturism al vămii din Iași. Acela a fost momentul în care polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al femeii”, a declarat Ana Oliniuc, corespondent B1 TV.

Oamenii legii încă nu pot spune cu exactitate circumstanțele în care incidentul s-a petrecut, însă spun că este posibil ca aceasta să fi făcut un infarct sau să fi murit în urma accidentului.

La rândul lor colegele victimei sunt de părere că bărbatul ar fi strâns-o de gât și ar fi ascuns-o în bancheta din spate a mașinii.
Bătrânul de 72 de ani a suferit răni ușoare, are un traumatism la cap și un traumatism abdominal. Acesta susține că era singur în mașină în momentul în care accidentul a avut loc și nu-și aduce aminte ce s-a întâmplat. După ce starea lui va fi stabilă, autoritățile îl vor interoga pentru a afla de ce cadavrul femeii se afla în mașina lui.

Femeie găsită în portbagajul unei maşini

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`