Descoperire șocantă în Vaslui. Câinii maidanezi au adus un craniu care pare a fi de natură umană

Descoperire șocantă în Vaslui. Câinii maidanezi au adus un craniu care pare a fi de natură umană
Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

O descoperire șocantă a avut loc în Vaslui, pe strada Alexandru Vlahuță, unde a fost găsit un craniu care pare a fi de natură umană, adus de câini.

Câinii maidanezi ar fi adus un craniu care pare a fi de natură umană

Polițiștii din Vaslui s-au confruntat cu o situație mai puțin obișnuită luni după amiază, 22 iulie. Autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că pe strada Alexandru Vlahuță este un craniu uman, adus de câinii maidanezi din zonă.

Folosind un câine de turmă din dotarea Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, oamenii legii au efectuat căutări în zonele limitrofe locului unde a fost găsit craniul. Autoritățile nu au identificiat și alte fragmente osoase, scrie Adevărul.

„Craniul a fost ridicat de către polițiștii criminaliști și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui pentru a fi expertizat, în vederea stabilirii vechimii și provenienței acestuia.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în funcție de rezultatul expertizei medico-legale, urmează a fi dispuse măsurile legale”, potrivit IPJ Vaslui.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`