Descoperire șocantă în Mureș! O femeie și un bărbat au fost găsiți morți / Polițiștii au demarat o anchetă

Descoperire șocantă în Mureș! O femeie și un bărbat au fost găsiți morți / Polițiștii au demarat o anchetă
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Polițiștii și procurorii din Mureș au demarat o anchetă, în urma unei crime urmate de sinucidere. Trupurile neînsuflețite au fost descoperite într-o gospodărie în localitatea Valea.

Crimă urmată de sinucidere, în Mureș

Polițiștii au fost sesizați duminică, 14 ianuarie, în jurul orei 22:30, cu privire la faptul că, într-o casă din comuna Vărgata, localitatea Valea, ar fi avut loc o crimă urmată de sinucidere. Echipajul care s-a deplasat la fața locului au descoperit trupurile neînsuflețite ale unei femei de 35 de ani și al unui bărbat de 32 de ani.

„La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, prin intermediul unui apel 112 s-a sesizat faptul că, la un imobil din comuna Vărgata, localitatea Valea, ar fi avut loc un omor urmat de un act de suicid. La locaţia indicată în apel poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unei femei de 35 de ani şi al unui bărbat de 32 de ani, prezentând mai multe urme de plăgi produse cu un posibil obiect tăietor-înţepător la nivelul gâtului”, au transmis luni, 15 ianuarie, reprezentanții IPJ Mureș.

Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor

„Faţă de cele constatate, în cauză s-a constituit o echipă operativă, formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, poliţişti specializaţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, care au desfăşurat activităţile specifice de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt şi succesiunea producerii evenimentului”, a mai transmis IPJ Mureș, potrivit Gândul.

Cele două trupuri neînsuflețite au fost transportate la I.M.L Târgu Mureș, pentru a fi efectuată necropsia și pentru a stabili cauzele deceselor.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș, iar în cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Bărbatul și femeia în cauză locuiau împreună de aproximativ 5 ani, iar după ce și-a înjunghiat partenera de viață, bărbatul l-ar fi sunat pe tatăl său să-l anunțe că se va sinucide și să-i spună ce a făcut.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`