Descoperire de mii de lei sub capota unei mașini. Ce au găsit polițiștii din Iași

Descoperire de mii de lei sub capota unei mașini. Ce au găsit polițiștii din Iași
Sursa foto: Multimedia - politiadefrontiera.ro

Un șofer a fost amendat, iar bunurile i-au fost confiscate, după ce polițiștii de la Frontiera Albița au descoperit, sub capota unui autoturism, 9.000 de țigarete de proveniență Republica Moldova.

9.000 de țigarete, descoperite sub capota unei mașini

„În Punctul de Trecere a Frontierei Albița-ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, conducând autoturismul propriu, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 24 de ani”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Polițiștii au controlat autoturismul și au descoperit, sub capota mașinii, cantitatea de 9.000 de țigarete (450 pachete), de proveniență Republica Moldova.

„Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării bunurilor accizabile descoperite, în valoare totală de 6.750 de lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 20.000 de lei”, se mai arată în comunicat.

Autoturism în valoare de peste 30.000 de euro, confiscat la Vama Albița

Polițiștii de Frontieră au confiscat un BMW model X4, în valoare de 150.000 de lei, după ce un bărbat s-a prezentat la Vama Albița cu autoturismul pe o platformă. Mașina a fost confiscată întrucât în bazele de date ca fiind furat din Italia.

„În data de 21 iulie a.c., în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 41 de ani, care transporta, cu ajutorul unei platforme, un autoturism marca BMW, model X4, avariat. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`