Deputatul PPDD Daniel Oajdea a intrat cu maşina într-un copac: O tânără a fost rănită

Deputatul PPDD Daniel Oajdea a intrat cu maşina într-un copac: O tânără a fost rănită

Deputatul PPDD Daniel Oajdea a fost implicat miercuri într-un accident rutier, în județul Iași, o tânără aflată în autoturism fiind rănită după ce acesta a intrat cu mașina într-un copac.

Potrivit Mediafax, accidentul a avut loc după ce Oajdea a pierdut controlul volanului, în zona localităţii Ciorteşti. El susţine că a intrat în depăşire pentru a evita autoturismul din faţa sa, al cărui şofer a frânat brusc.

„Mă îndreptam spre Bucureşti, iar în maşina pe care o conduceam se aflau două femei, angajate ale cabinetului parlamentar. Aproape de ieşirea din judeţul Iaşi, în faţa mea se deplasa un alt autoturism, iar la un moment dat femeia aflată la volan a frânat brusc. Am claxonat, am intrat în depăşire, pentru a evita ciocnirea, însă şoferiţa a virat şi ea stânga, pentru a intra pe un drum secundar. Ca să evit impactul am tras de volan, dar am ieşit de pe şosea. Maşina mea s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a oprit într-un copac. Autoturismul este avariat serios în partea din faţă”
, a declarat deputatul pentru Mediafax.

O femeie de 26 de ani a fost rănită uşor în urma impactului, fiind preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`