Deputatul PNL Cristina Pocora vrea să dea o mână de ajutor afacerilor de familie sub imaginea unei inițiative venite în ajutorul părinților (VIDEO)

Deputatul PNL Cristina Pocora vrea să dea o mână de ajutor afacerilor de familie sub imaginea unei inițiative venite în ajutorul părinților (VIDEO)
Foto: facebook.com/cristina.pocora

Sub imaginea unei inițiative venite în sprijinul părinților, deputatul PNL Cristina Pocora încearcă să dea o mână de ajutor afacerilor de familie, informează B1 TV.

Pocora a cerut Guvernului, pe o rețea de socializare, reducerea TVA la 5% la produsele pentru creşterea şi îngrijirea copiilor.

Măsura, însă, o intereseză pe deputată în mod direct. Mai precis, soțul parlamentarei, fostul jurnalist Dan Cruceru, apare împreună cu fiica lor în mai multe reclame, promovând produse pentru copii.

Și afacerile liberalei Cristina Pocora nu se limitează la reclamă. Dan Cruceru anunţa anul trecut, într-un interviu, că a semnat o exclusivitate pe România cu un brand internațional de renume în domeniul cărucioarelor pentru copii.

”Nu am niciun fel de afacere. Singurul meu interes personal e să creasca natalitatea în România, copiii să fie susținuți în România. Niciun fel  de beneficiu pentru mine și familia mea, dacă soțul meu folosește imaginea proprie. Dacă el a promovat niște produse pe facebook pentru că el crede în ele, asta n-are legătură că eu susțin reducerea cu 5% a produselor pentru copii”, a spus aceasta.

Lămuririle Cristinei Pocora vin după ce aceasta a militat pe Facebook pentru reducerea tva la 5% în cazul produselor pentru creşterea şi îngrijirea copiilor.

Numai că tot pe site-ul de socializare, liberalul promova în urmă cu numai o lună, un expresor de lapte praf pentru bebeluși, în reclamă apărând nici mai mult nici mai puțin decât soțul deputatei, fostul jurnalist Dan Cruceru și fiica lor.

Și nu doar în poze, deputatul subliniează, într-un comentariu, beneficiile expresorului.

”Voi face amendament la codul fiscal și acolo vom putea dezvolta ce produse dacă vi se pare că prea mult imaginea soțului meu e implicată în această chestiune putem spune exact ce produse, scutecele, laptele, tot ce ține de alimentație pentru copii trebuie să aibă tva de 5%”, a mai spus Pocora.

Și site-ul de socializare al soțului este împânzit de reclame și promovări ale produsului în cauză, chiar și imagini din timpul filmării reclamei.

Și aceasta nu este singura firmă dedicată copiilor cu care familia Cristinei Pocora se ocupă. Dan Cruceru, soțul deputatei, scria în octombrie anul trecut despre proiectele sale de viitor.

„Am intrat foarte puternic cu afaceri în zona produselor pentru copii. Sunt două proiecte, la care lucrez, foarte mari şi importante, cu cifre viitoare de afaceri fabuloase. Unul e în construcţie, şi nu vă dezvălui încă prea multe, altul deja a început să dea roade. Referitor la cel din urmă, am reuşit să semnez o exclusivitate pe România cu un brand internaţional de renume în domeniul cărucioarelor pentru copii. Mutsy e numele brandului şi, deja, se vinde foarte bine. În curând, sper că va „rupe gura târgului”, afirma Dan Cruceru, într-un interviu acordat agenției de presă mondenă.

Pocora vrea TVA mai mic la produsele promovate de soț

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`