Deputat PSD: ‘ȘI CRIMINALII AU DREPTUL SĂ FIE ELIBERAȚI CONDIȚIONAT!’ – Guvernanții nu se grăbesc să abroge RECURSUL COMPENSATORIU (VIDEO)

Deputat PSD: 'ȘI CRIMINALII AU DREPTUL SĂ FIE ELIBERAȚI CONDIȚIONAT!' - Guvernanții nu se grăbesc să abroge RECURSUL COMPENSATORIU (VIDEO)

Pedepsirea criminalilor, violatorilor si pedofililor, nu este o prioritate pentru PSD! O spune clar chiar un deputat social-democrat. Alexandru Bălănescu susţine că „şi criminalul are dreptul la eliberare condiţionată”. Deşi au avut ocazia, aleşii Puterii nu s-au grăbit să corecteze legea recursului compensatoriu. Dimpotrivă, cer clemenţă pentru rău făcători, în plin război împotriva criminalităţii declarat, cu surle şi trâmbiţe, chiar de şefa PSD, Viorica Dăncilă.

“Cred cã nu bate nimeni, de urgențã, la ușã, sã hotãrâm astãzi și sã facem raport cu privire la aceastã situație!”

NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ! DANI OȚIL A FOST DAT DE GOL ÎN DIRECT! ESTE VORBA DESPRE CELEBRA… (GALERIE FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Deși parlamentarii din Opoziție au cerut ca legea recursului compensatoriu sã fie abrogatã, aleșii Puterii nu s-au grãbit…

Nu s-au sinchisit sã abroge exact documentul care a scos din pușcãrii, pe bandã rulantã, aproape 20 de mii de deținuþi. Totul, pentru cã, s-au plâns infractorii, în închisoare, nu este confort.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Nu mai vorbim cã, deja, peste o mie de hoți, pedofili, violatori și criminali s-au întors dupã gratii, dupã ce au încãlcat, din nou, legea.

“Dar ei trebuie iertați”, dupã cum susține, același deputat PSD.

“Și condamnatul pentru crimã are dreptul la eliberare condiționatã! Nu acum, în zece minute, putem sã facem toate discuțiile, a unei asemenea decizii!”, mai spune PSD-istul.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Încã o declarație gravã a lui Alexandru Bãlãnescu, un alt PSD-ist care are probleme cu limba românã.

Tot în baza recursului compensatoriu, a fost eliberat condiționat și un recidivist, care a sechestrat și violat, de aceastã datã, o femeie de 50 de ani, din Capitalã.

Legea recursului compensatoriu este una dintre cele mai nocive legi date de guvernarea PSD. Dintre cei aproape 20 de mii de deținuți eliberați, 850 au fost condamnați pentru omor, 566 pentru viol și 191 pentru trafic de minori.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`