Delfinariul din Constanța se extinde. Ce facilități va avea

Delfinariul din Constanța se extinde. Ce facilități va avea
Sursa Foto: Facebook/ Delfinariu Constanța

Delfinariul din Constanța se extinde! Va avea spații de relaxare din care delfinii vor putea fi văzuți, chiar și în afara spectacolelor.

Contract de 17 milioane de lei

Lucrările se reiau după ce autoritățile locale au pierdut o finanțate din partea Ministerului Turismului de cinci milioane de euro. Acum, au la dispoziție 17 milioane de lei din care vor să facă bazine mai mari pentru cei șase delfini care ar urma să fie gata anul viitor. Clădirea va avea în jur de 700 de metri pătrați, de patru ori mai mult decât bazinul din prezent, conform știrileprotv.

„Am avut încercări eșuate de a găsi un constructor, dar acum avem un contract de 17 milioane de lei. Investiția este din fonduri propria”, a spus Petre Enciu, vicepreședinte Consiliul Județean Constanța.

În plus, Consiliul Județean își propune să construiască un bazin modern, doar că încă nu a gasit sursa de finanțate. Actualul acvariu este închis de renovare de mai bine de doi ani.

Un bilet de adult la delfinariu costă 30 de lei, elevii și studenții plătesc 7 lei, în timp ce copiii cu vârsta sub 7 ani au gratuitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`