Dej: Un travestit a fost băgat în spital de un șofer de TIR după ce a întreținut raporturi sexuale cu el

Dej: Un travestit a fost băgat în spital de un șofer de TIR după ce a întreținut raporturi sexuale cu el
Foto: mirror.co.uk

Un travestit din Mintiul Gherlii a fost băgat în spital de un șofer, în Dej, după ce au întreținut raporturi sexuale. Tânărul lucrează la un supermarchet din zonă și are 25 de ani, potrivit Știri de Cluj.

Este un copil de treabă, dar se știe în localitate că se prostitua pe marginea drumului național. A fost văzut de multe ori cum stătea la ocazie să meargă până la Dej și de acolo lua altă ocazie înapoi. L-am văzut și eu noaptea când treceam spre casă. Pleca de acasă îmbrăcat ca și bărbat și se schimba într-un tufiș. Lucrează la un supermarket din zonă și altfel nu ne făcea probleme”, a declarat un reprezentant al Primăriei Mintiul Gherlii pentru sursa citată.

Șeful de post numai putea să facă ceva. Nu am auzit să fi fost amendat de cineva pentru prostituție. Oricum trebuie să îl prinzi în flagrant pentru așa ceva”, a mai spus el.

În noaptea de 18 spre 19 iulie, în jurul orei 1:00, Grigore Ilca a fost bătut de șoferul unui TIR cu o bâtă de baseball.

Un șofer de TIR din Târgu Jiu a oprit și l-a luat în cabină pentur a-l transporta până la Dej.

La intrarea în oraș, tânărul i-a propus șoferului să întrețină relații sexuale contra sumei de 40 lei.

Șoferul de TIR a acceptat, crezând că acesta este de fapt femeie, însă, după ce au întreținut raporturi anale și orale a realizat că era vorba de un bărbat. Atunci, l-a dat jos din mașină.

Apoi, tânărul travestit a mers la un alt șofer de TIR căruia i-a propus să întrețină relații sexuale, însă a fost refuzat.

Ilca s-a întors la șoferul din Târgu Jiu pentru a-i cere numărul de telefon. Acesta s-a enervat și l-a bătut cu o bâtă de baseball.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Poliție și s-a constatat că acest bărbat este bătut și are niște fracturi. A fost transportat la urgență la o clinică din Cluj-Napoca. Are multiple fracturi, atât de picior, cât și de mână. După cercetare a rezultat că victima a venit cu șoferul unui TIR de ocazie din Cluj-Napoca și până în Dej. Ajuns în Dej, victima i-a propus șoferului să întrețină relații sexuale contra sumei de 40 de lei, lucru acceptat de conducătorul auto. Au întreținut relații sexuale orale și anale, iar ulterior conducătorul auto și-a dat seama că a întreținut relații sexuale cu un bărbat. S-a enervat foarte tare și i-a aplicat acele lovituri victimei, luându-i cei 40 de lei înapoi și telefonul mobil”, a declarat șeful Biroului Investigații Criminale Dej, Ovidiu Câțcăuan.

În urma agresiunii, tânărul are picioarele și mâinile rupte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`