Decontarea transportului elevilor pentru luna decembrie se va face în avans. Când se vor primi banii

Decontarea transportului elevilor pentru luna decembrie se va face în avans. Când se vor primi banii

Sumele dublate pentru naveta elevilor care învață în altă localitate decât cea de domiciliu vor trebui acordate de către școli începând cu această lună, în avans pentru luna decembrie, în situația în care vor exista cereri scrise din partea elevilor.

Potrivit Ordinului de ministru 6.376 din data de 7 decembrie 2022 publivcat în Monitorul Oficial, primirea banilor va avea loc în perioada 12 – 16 decembrie. Decontarea pentru luna noiembrie va avea loc în data de 15 decembrie.

Decontarea transportului pentru luna decembrie se va face în avans

În ceea ce privește decontarea pentru luna decembrie, elevii vor primi banii între 12 și 16 decembrie, potrivit art. 5 alin. (3): „Prin excepție de la prevederile alin. (2), pentru luna decembrie 2022, sumele forfetare se vor acorda în perioada 12-16 decembrie 2022.”

Potrivit aceluiași document, decontarea sumelor pentru luna noiembrie se va face până în data de 15 decembrie, în baza documentelor justificative.

Decontarea pentru luna noiembrie se va face până în data de 15 decembrie

Art. 5. alin. (5) „Prin excepție de la prevederile alin. (4), decontarea sumelor aferente lunii noiembrie 2022 se va face până la data de 15 decembrie 2022, pe baza documentelor justificative, luând în considerare pentru perioada 1—16 noiembrie tarifele prevăzute de Ordinul ministrului educației nr. 4.426/2021 privind aprobarea Metodologiei de decontare a cheltuielilor de transport pentru elevii care nu pot fi școlarizați în localitatea de domiciliu, iar pentru perioada 17-30 noiembrie 2022, tarifele prevăzute în prezentul ordin”, scrie G4media.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios