Declarația lui Pescobar după ce Taverna Racilor din Cluj s-a închis după nici o lună de la inaugurare. „S-a reglementat deja acolo”

Declarația lui Pescobar după ce Taverna Racilor din Cluj s-a închis după nici o lună de la inaugurare. „S-a reglementat deja acolo”
Sursa foto: Instagram/ Pescobar

Taverna Racilor din Cluj-Napoca a fost închisă de ISU la nici măcar o luna de la inaugurare din cauză că nu avea autorizație de securitate la incendiu, iar Pescobar a anunțat că situația „s-a reglementat și urmează să redeschidă locația. Proprietarul a primit o amendă de peste 100.000 de lei.

Ce spune Pescobar despre restaurantul din Cluj

Paul Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor de la Cluj, a venit cu o declarație la câteva zile după închiderea localului pentru a lămuri situația pentru care funcționa ilegal, informează știrileprotv.

„Anunțul anunţului este că este închisă locația de la Cluj, așa că dacă aveați rezervări nu mai veniți până nu vă anunțăm noi să veniți la tavernă înapoi. Eu zic că mai mult ca sigur de luni iarăși vă putem primi la Taverna Racilor la Cluj.

A fost o chestiune de, na, nu aveam o ușă, o evacuare la terasa din exterior, cam asta e situația. S-a reglementat deja acolo, s-a reglat chestia, s-a pus ușa și de luni vă primim înapoi la tavernă”, a declarat Pescobar, sâmbătă, într-o postare.

Neregulile găsite la Taverna Racilor din Cluj

Reamintim că Taverna Racilor de la Cluj-Napoca a fost închisă de ISU pentru că nu avea autorizație de securitate la incendiu și nici autorizație de construirea terasei.

Pentru neregulile găsite localul a primit o amendă de 105.000 de lei.

Taverna Racilor din Cluj a fost inaugurate pe 1 decembrie 2023, la scurt timp după ce restaurantul din Snagov a fost distrus de incendiu.

„Asta e! A luat foc, se face la loc. Viața merge înainte! Toate bune și frumoase, doar că a luat foc și na, oricum era iarnă, dar cred că asta e de bine, ca să o reorganizăm pe toată, după ce am renovat-o din temelii”, a spus Pescobar după incendiul din Snagov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`