Declarația criminalului din Constanța. Ce a întrebat când a fost scos de polițiști din dubă

Declarația criminalului din Constanța. Ce a întrebat când a fost scos de polițiști din dubă
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Bărbatul poreclit „Șacalul” care a ucis două femei în Constanța a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Și iubita lui a fost reținută, fiind complicele lui.

Declarația copiiilor

Pe una dintre victime, bărbatul ar fi ținut-o două zile în baia aprtamentului în care locuia cu iubita și cei patru copiii ai ei. Cei mici au fost nevoiți să se spele lângă cadavru, conform știrileprotv.

În momentul în care a comis cea de-a doua crimă, el deja era urmărit de poliție, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. După ce Delia, femeia din Tulcea, a fost găsită decedată în apartamentul din Mamaia Nord, Șacalul era monitorizat de autorități.

„Când au intrat polițiștii să facă percheziția ieri la locuință, copiii, mititeii, au zis: „știți, mami mi-a spus să nu vă spunem nimica despre tanti aceea care este la noi în casă moartă!”, a spus Zafer Sadâc, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Cele două femei se prezentau pe internet ca fiind dame de companie, iar Șacalul a presupus că au bani și alte bunuri valoroase. După ce a ucis-o pe Delia, i-a vândut mașina în Tulcea, iar de la Denisa a luat 11.000 de lei pentru a-și plăti niște datorii și camera pe care tânăra a închiriat-o pe litoral pentru a da impresia că tânăra încă trăiește. De la ea a mai luat bijuterii și cele două telefoane pe care le avea. De pe unul dintre ele a vorbit cu apropiații fetei pentru a-i asigura că este bine.

Șacalul plănuia să vândă și mașina Denisei, dar a făcut accident cu ea în timp ce se deplasa către un cumpărător.

Primele declarații ale Șacalului

El se apără și spune că acuzațiile care I se aduc sunt false și că anchetatorii au fi ajuns la ei după ce a cumpărat mașina de la Denisa.

„Nu le-am omorât eu, trebuiau să se găsească probe dacă erau sugrumate sau dacă erau lovite sau dacă erau… Dacă există probe, de ce nu m-au arestat mai de mult? Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă”, a spus Șacalul.

Anchetatorii spun că au gasit suficient probe în apartamentul criminalui și au și declarația băiatului de 15 ani care l-a ajutat pe Șacal să transporte cadavrul Denisei pe câmp. El a fost plasat într-un centru de detenție pentru minori.

Șacalul a mai fost în atenția autoritățile și în trecut. El a fost cercetat penal pentru furt de vehicule, conducere fără permis și infracțiuni de natură sexuală. În plus, acesta obișnuia să se drogheze împreună cu iubita lui, chiar de față cu copiii. Cei trei au fost plasați la un asistent maternal.

Șacalul și iubita lui au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar bărbatul riscă să își petreacă 25 de ani după gratii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)