Decizie REVOLTĂTOARE a Judecătoriei Brăila: Asistentul medical care seda și VIOLA pacientele minore, ELIBERAT condiționat

Decizie REVOLTĂTOARE a Judecătoriei Brăila: Asistentul medical care seda și VIOLA pacientele minore, ELIBERAT condiționat

Decizie halucinantă a instanței. Judecătoria Brăila este a doua instanţă, după Tribunalul Brăila, care admite cererea de eliberare condiţionată a asistentului medical condamnat pentru că seda paciente și apoi le viola, potrivit Hotnews.

GABRIELA CRISTEA RUPE TĂCEREA DESPRE NOUA SARCINĂ! ”AM SIMȚIT NEVOIA SĂ FAC PUBLIC ACEST MESAJ…”

Viorel Milcu, fost asistent al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, fusese condamnat definitiv anul trecut de Curtea de Apel Galaţi la opt ani de închisoare.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Milcu Viorel. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Milcu Viorel din executarea pedepsei de 8 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 1700/2017 a Judecătoriei Brăila, dacă nu este arestat în altă cauză. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, este soluţia pronunţată de Judecătoria Brăila.

ȘOCANT! DETALII DESPRE INCINERAREA MONICĂI TATOIU! DETALII ULUITOARE

Viorel Micu, asistent medical la Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean, a fost arestat preventiv prima dată în septembrie 2015, după ce o adolescentă de 17 ani a depus plângere împotriva acestuia. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`