Decizia reprezentanților Lidl după gestul Sânzianei Negru și al lui Ștefan Floroaica. Au aruncat produsele magazinului la gunoi

Decizia reprezentanților Lidl după gestul Sânzianei Negru și al lui Ștefan Floroaica. Au aruncat produsele magazinului la gunoi
Sursa foto: Instagram/ stefan.floroaica

Retailerul Lidl a luat decizia de a încheia colaborarea cu Sânziana Negru, după ce Ștefan Floroaica a aruncat la gunoi punga cu produsele din magazinul lor.

Lidl a rupt colaborarea cu Sânziana Negru

Incidentul a avut loc la Electric Castle. După ce au făcut cumpărăturile din magazin, s-au îndepărtat de acesta pentru a filma un videoclip pentru campanie, iar după ce au terminat, Ștefan Floroaica a fost văzut în timp ce arunca punga cu alimentele de la Lidl, conform Cancan.

Gestul nu a trecut neobservat, ba mai mult, un utilizator TikTok a mers și a filmat punga cu produsele pe care actorul a aruncat-o la gunoi. În urma acestei acțiunii, cei doi au fost aspru criticați, iar reprezentanții retailerului german au hotărât să încheie colaborarea cu Sânziana Negru.

„Aşa cum spuneam şi în răspunsul nostru iniţial, postat de îndată ce am aflat de pe reţelele de socializare de gestul Sânzianei, suntem întristaţi de ceea ce ea şi partenerul ei au făcut şi, mai ales, nu înţelegem de ce.

Aşteptarea noastră este ca o persoană cu care am mai avut colaborări punctuale în decursul ultimilor ani, să fie familiarizată cu ceea ce presupune risipa alimentară şi cu demersurile noastre de combatere a risipei, demersuri vizibile în Social Media, mediul în care activează.
Sperăm ca acest incident să fie o ocazie în plus pentru ca fiecare dintre noi să conştientizeze încă o dată, de câte ori ajunge în situaţia să arunce mâncare, să îşi ia propriile lecţii în ceea ce priveşte combaterea risipei alimentare şi acţiunile pe care le poate face în acest sens”, au transmis reprezentanții Lidl.

Declarația lui Ștefan Floroaica

Ștefan Floroaica a clarificat întreaga situație și a explicat faptul că Sânziana nu a fost de vină pentru scandalul iscat și că vina îi aparține în totalitate.

„O să prezint situația exact cum a fost. Aveam de făcut un material pentru un brand. Nu-l mai precizez pentru că ne este rușine față de toată lumea de situație creată. Aveam de făcut acest material. Ideea era ca Sânziana să cumpere 10 produse și eu să le identific la final, să vedem dacă eu le ghicesc sau nu.

Ideea este că eu m-am raportat la aceste produse pentru a ne ajuta să facem materialul acesta, deci le-am văzut strict pentru a face acel video. Noi ne câștigăm pâinea din treaba asta, adică nu este un secret. Noi ne-am concentrat să facem cât mai bine acel material. După ce am terminat de filmat, eu am luat punga și am aruncat-o la gunoi.

Multe dintre produsele acelea care erau în pungă, multe din ele au fost plimbate, duse de colo colo, în soare și așa mai departe, pentru că am filmat de mai multe ori. Nu ne iese din prima mereu, pur și simplu. Nu am cum să împart genul acela de produse.

Într-adevăr, mai erau chipsuri, unele puteau fi împărțite, dar marea majoritate a lor nu. Acesta a fost raționamentul meu în acel moment. Evident că nu încurajăm și nu încurajez consumerismele. (…) Am crescut ca toată lumea, știu ce înseamnă să nu ai. Am greșit. Nu trebuia să fac treaba asta”, a mai spus iubitul Sânzianei Negru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:43 - Adrian Cozma: Planul de industrializare al lui Marcel Ciolacu este vechea poantă a PSD-iștilor, se dau săraci și după sunt primiii la cumpărat întreprinderi. Stranie coincidența că exact acum aflăm că Viktor Orban dorește să facă achiziții în România (VIDEO)
12:37 - Prințesa Diana a refuzat să poarte roz și „a smuls corsetul” unei rochii, spune designerul John Galliano
12:33 - Cine a pus la cale exploziile pagerelor și a waklie-talkie-urilor grupării Hezbollah. Zeci de persoane au fost ucise
12:15 - Daniel Fenechiu (PNL), despre proiectul de lege care îl lasă pe Iohannis să candideze la parlamentare: „E mai mult decât nicio persoană. Acordăm un drept”
12:05 - Marcel Ciolacu, întrebat dacă PSD va susține intrarea lui Klaus Iohannis în Parlament: „Nu l-am votat niciodată și nu o să-l votez niciodată, dacă asta mă întrebați” (VIDEO)
12:03 - Călărași: O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit. A fost salvată de polițiști
11:59 - Un bărbat şi o femeie din Ilfov, cercetaţi după ce ar fi incendiat o locuinţă şi ar fi furat banii din imobil
11:54 - Demi Moore spune că după ce a primit 12,5 milioane de dolari pentru filmul „Striptease” a fost atacată pentru că ar fi câștigat la fel ca bărbații actori
11:48 - Radu Drăgușin, criticat de presa din Anglia după neatenția de la golul primit de Tottenham: „Părea ruginit”
11:36 - Un avion al companiei Delta Airlines s-a depresurizat. „Mi-am atins urechea şi am văzut sânge țâșnind”