De la ce vârstă este recomandat să călătorim în avion cu copiii. Sfaturi de la părinții care au trecut deja prin această experiență

De la ce vârstă este recomandat să călătorim în avion cu copiii. Sfaturi de la părinții care au trecut deja prin această experiență
Sursa foto: Freepik.com

Părinții care călătoresc des cu avionul alături de copiii lor au povestit experiențele pe care le-au trăit cu aceștia și transmis care cred ei că este momentul ideal pentru a zbura cu un copil.

Care este cel mai bun moment de zbura cu un bebeluș

Monet Hambrick este o mamă care postează des pe rețelele sociale aventurile prin care trece cu cele două fiice ale sale, în vârstă de 8 și 10 ani. Aceasta a povestit că cel mai bun moment pentru a zbura cu un bebeluș este „înainte să înceapă să se târască”, potrivit adevărul.ro.

„Sunt atât de ușori, sunt atât de liniștiți. Nu încearcă să se agite și să se târască în jurul avionului”, spune Monet Hambrick.

Fiica cea mare a zburat la doar șase săptămâni, iar cea mică la doar 11 zile. Monet Hambrick descrie ambele zboruri ca fiind „ușoare”. „Sincer, la această vârstă, dorm atât de mult, așa că a fost destul de lipsit de evenimente”, a declarat Hambrick pentru HuffPost.

Care sunt avantajele când zbori cu un copi mic

Părinții care au mers cu avionul au afirmat că există și avantaje în a călători cu un copil mai mic.

„Este mult mai ușor să ridici și să pleci. Puteți pune copiii într-un cărucior sau într-un cărucior și să vă vedeți de drum. Odată ce aleargă de colo-colo și au mai multă autonomie, să te lupți cu ei în aeroport poate fi mai dificil”, a povestit un părinte.

De asemenea, s-ar putea să alegeți să călătoriți cu avionul alături de un copil mic, deoarece este mai convenabilă decât parcurgerea aceluiași traseu cu mașina.

În avion, puteți alăpta oricât de mult doriți, fără a fi nevoie să cereți pilotului o aterizare neplanificată. De asemenea, puteți folosi un marsupiu, deoarece un cărucior sau un scaun de mașină pot fi voluminoase și greu de manevrat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`