De la cât începe o vacanță de sărbători în România? Ofertele hotelierilor pentru cele mai populare destinații

De la cât începe o vacanță de sărbători în România? Ofertele hotelierilor pentru cele mai populare destinații
Shirakawa-go village in winter, UNESCO world heritage sites, Japan.

Minivacanța de 1 Decembrie deschide oficial sezonul vacanțelor de sărbători, iar hotelierii din România au pregătit oferte captivante pentru a satisface dorințele românilor în căutare de destinații de poveste. Iată care sunt principalele stațiuni preferate și costurile pentru minivacanța de 1 Decembrie:

În Predeal, pachetele turistice variază între 1.517 lei de persoană pentru un hotel de 4 stele și 838 de lei de persoană pentru un hotel de 3 stele, ambele incluzând trei nopți de cazare și cină tradițională.

La Băile Felix, opțiunile sunt diverse, începând de la 1.403 lei de persoană pentru un sejur la un hotel de 4 stele cu pensiune completă și băuturi incluse, până la 911 lei de persoană pentru trei nopți cu demipensiune.

Ofertă pentru un Crăciun pe litoral

Pentru cei care preferă litoralul de Crăciun, un pachet turistic de trei nopți la un hotel de 4 stele costă 1.592 de lei de persoană/sejur, incluzând demipensiune și acces la SPA, cu o reducere de 10% până pe 30 noiembrie.

Revelion în România- de la Delta Dunării la Poiana Brașov

Pentru un Revelion în Delta Dunării, pachetele turistice variază între 1.306 lei/persoană/sejur pentru un hotel de 5 stele și 1.768 de lei/persoană/sejur pentru un hotel de 3 stele, ambele oferind pensiune completă și facilități diverse.

În Poiana Brașov, prețurile pentru Revelion încep de la 1.415 lei/persoană/sejur la o unitate de 3 stele, ajungând la 5.691 lei/persoană/sejur pentru o suită cu cină festivă, premii, muzică live și numeroase surprize.

Stațiunile balneo și cele de munte rămân la mare căutare, cu 65% din vânzări pentru balneo și 20% pentru zona montană. Printre cele mai populare destinații balneo se numără Băile Felix, Călimănești, Căciulata și Băile Balvanyos, cu o creștere de 17% față de anul precedent. În zona montană, stațiunile preferate sunt Predeal, Poiana Brașov și Sinaia, cu o creștere de 5% până în prezent.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`