De la 1 iunie se plătește tarif de parcare pentru Zona 0 în Mamaia. Opțiunile pe care le au la îndemână turiștii

De la 1 iunie se plătește tarif de parcare pentru Zona 0 în Mamaia. Opțiunile pe care le au la îndemână turiștii
Sursa foto: Arhivă personală

Începând cu data de 1 iunie, în mare parte din stațiunea Mamaia se va plăti tariful de parcare pentru Zona 0, inclusiv în week-end.

Constănțenii dar și turiștii vor plăti parcarea se va plăti în zilele de luni până duminică inclusiv, de la ora 8.00 până la 20.00.

Tarifele care urmează a fi implementate, de la 1 iunie, sunt următoarele: Zona 0 – 4 lei/h, prima oră 2 lei (conține primele 30 de minute gratuite, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 123/2021), 2 ore – 6 lei, 3 ore – 10 lei, potrivit focuspress.

Plata parcării se poate realiza și prin SMS, aplicația „Constanța Parking“, on-line, cu card bancar sau prin tichete răzuibile, ori prin plata la parcometre.

Parcometrele stradale permit plata parcării în mod direct, fiind acceptate mai multe modalități de plată: bancnote, monede și card bancar contactless. În situația apariției unei defecțiuni la o modalitate de plată, celelalte modalități funcționează în parametri normali, fără a bloca sistemul. Configurarea modalității de plată a parcometrelor se realizează după introducerea numărului de înmatriculare. Este bine de știut că automatele nu dau rest.

În perioada de extrasezon, în stațiunea Mamaia se plătește, peste tot, tariful pentru Zona 2, în week-end și în zilele legale de sărbătoare nepercepându-se costuri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`