De ce Klaus Iohannis nu a intervenit în protestul fermierilor și transportatorilor? Claudiu Năsui: Probabil că drumețiile pe banii contribuabilului l-au obosit foarte tare (VIDEO)

De ce Klaus Iohannis nu a intervenit în protestul fermierilor și transportatorilor? Claudiu Năsui: Probabil că drumețiile pe banii contribuabilului l-au obosit foarte tare (VIDEO)
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, in Africa

Deputatul USR, Claudiu Năsui, a fost prezent în emisiunea News Pass, moderată de Laura Chiriac, pe B1 TV, unde a comentat faptul că președintele Iohannis nu s-a implicat deloc în ceea ce privește protestul fermierilor și transportatorilor, să vină cu o rezolvare pentru manifestanți.

„Oricum Klaus Iohannis a fost un președinte care a fost îndeosebi absent”

„Am aflat chiar astăzi știrea de la Administrația Prezidențială, oficial, că domnul Iohannis este în concediu de odihnă, că până acum n-a avut nicio zi de concediu de odihnă. E oricum un lucru siderant să știm că cel mai odihnit președinte, cel care s-a implicat cel mai puțin în lucrurile care țin de Administrația Prezidențială și de reprezentarea statului, și, tot deodată, acum are nevoie de odihnă. Probabil că drumețiile pe banii contribuabilului l-au obosit foarte tare.

Și oricum a fost un președinte care a fost îndeosebi absent. Oricum, nu cred că domnul Iohannis are nici măcar capacitatea să vină cu soluții, pentru că el nu asta a făcut cât a fost președinte. Deci el nu s-a ocupat de asta. Soluțiile aici erau să asculți puțin și revendicările fermierilor, pentru că ele sunt, în mare parte, întemeiate, nu total, dar în mare parte sunt întemeiate și anume, sunt oameni care au realizat că ei sunt furați. Sunt oameni care au realizat că toate schemele acelea de subvenții și toate astea de care li se flutură pe la ochi și li se vorbește despre ele din politică sunt, până la urmă, plătite tot din banii lor și ajung la aceiași șmecherași, pentru că asta s-a întâmplat și în ultimii 20 de ani. Deci oamenii sunt supărați pe bună dreptate”.

„Ce face Parlamentul în momentul acesta este, de fapt, praf în ochi”

„Taxele le-au crescut, deși toată clasa politică, inclusiv domnul Ciucă, inclusiv domnul Ciolacu, au promis în repetate rânduri că ei nu vor crește taxele. Cu toate astea, când se uită la final de zi, văd că le-au crescut taxele și atunci sunt furioși și ies în stradă. Și ce face Parlamentul în momentul acesta este, de fapt, praf în ochi. Le mai promite încă o subvenție, care, iarăși, nu o să ajungă la marea majoritate dintre ei. În schimb, o să fie finanțată de absolut toți dintre ei prin taxe și impozite. Și atunci, pe bună dreptate, sunt supărați și oricât ar vrea Guvernul să ignore aceste proteste, presa internațională le vede și ele, totuși, populația, poporul le vede, își fac simțită prezența în viața noastră”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei