De ce e bine să pui un burete în mașina de spălat vase. Trucul care te poate ajuta să scapi de o problemă des întâlnită

De ce e bine să pui un burete în mașina de spălat vase. Trucul care te poate ajuta să scapi de o problemă des întâlnită
Sursa Foto: Freepik.com

Nu sunt mulți cei care știu că există o serie de trucuri pentru fiecare aparat electrocasnic din casă, dar și pentru a ușura munca. Când vine vorba despre mașina de spălat, soluția este simplă: un burete de vase.

De ce să pui un burete de vase în mașina de spălat

Se pare că adăugarea unui burete de spălat vase în cuva mașinii de spălat poate elimina mirosurile neplăcute și, totodată, îmbunătăți calitatea spălării.

De asemenea, pentru cei care au animale de companie, acest truc îi poate scăpa de păr, deoarece totul se va lipi ca un magnet pe partea aspră a buretelui.

Această soluție este simplă, ecologică și reprezintă o alternativă la aditivii chimici sau deodorantele specifice mașinilor de spălat, potrivit click.ro.

Cum să cureți mașina de spălat dacă miroase urât

Mirosul urât care iese din cuva mașinii de spălat ar putea să fie cauzat de sertarul unde se pune detergentul. Chiar și așa, nu doar el ar trebui curățat, ci și interiorul mașinii.

Ca atare, această problemă poate fi rezolvată cu oțet. Înainte de a porni mașina de spălat se toarnă un pahar de oțet alb în sertarul pentru balsam, dar și în interior, iar mai apoi se pune un ciclu de spălare pentru haine delicate.

Datorită proprietăților pe care le are, acest ingredient poate să elimine mirosurile neplăcute care se acumulează după mai multe spălări, să îndepărteze murdăria și să țină departe bacteriile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`