De ce din partea statului nu răspunde nimeni pentru ce s-a întâmplat la Ferma Dacilor? Ștefan Pălărie: Această tragedie pare să aibă profilul unei crime în serie (VIDEO)

De ce din partea statului nu răspunde nimeni pentru ce s-a întâmplat la Ferma Dacilor? Ștefan Pălărie: Această tragedie pare să aibă profilul unei crime în serie (VIDEO)
Senatorul USR Ştefan Pălărie. Sursa foto: Ştefan Pălărie / Facebook

Senatorul USR, Ștefan Pălărie, a comentat în emisiunea „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, tragedia de la Ferma Dacilor.

Ștefan Pălărie a fost întrebat de ce sunt protejate autoritățile în acest caz.

“Această tragică pierdere de vieți omenești nici nu mai contează dacă s-a petrecut într-un local de seară, dacă s-a petrecut la invitația unui om care spune așa, pe persoană fizică, ‘haideți la mine, în construcția mea, să petrecem sărbătorile împreună’.

Nu mai contează în ce context s-au întâmplat lucrurile acestea, câtă vreme în spatele acestei tragedii, care pare să aibă profilul unei crime în serie, să nu uităm de Colectiv, să nu uităm de 2 Mai, să nu uităm de azilele groazei, să nu uităm de Odorheiu Secuiesc și prăbușirea unui internat în capul copiilor, acum avem această cea mai recentă discuție, toate au aceeași semnătură”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)