Darius Vâlcov, ACUZAŢII GRAVE la adresa fostei şefe DNA: Kovesi mi-a cerut să semnez recunoaşterea făcută de procuror şi de avocat

Darius Vâlcov, ACUZAŢII GRAVE la adresa fostei şefe DNA: Kovesi mi-a cerut să semnez recunoaşterea făcută de procuror şi de avocat
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Dariu Vâlcov, susţine că fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, i-a cerut personal să semneze recunoaşterea faptelor, document pe care, chiar dacă nu şi-l asumă, a fost făcut de procuror şi avocat.

„Recunoaşterea mea, că s-a spus la un moment dat că eu am dat o recunoaştere, este făcută de procuror cu avocat. Semnată (de Darius Vâlcov – n.r.), dar făcută de cei doi. (…) Am urcat la zeiţă, la Nefertiti pentru a mi se spune că trebuie să semnez”, a spus vineri seară Darius Vâlcov, într-o emisiunetelevizată, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă a fost la Laura Codruţa Kovesi, Vâlcov a confirmat.
„Binenţeles. În timpul în care am fost la… Procurorul mi-a spus foarte clar: ‘Domnule, eu am o problemă. Soţia mea, notar fiind, a luat 200.000 de euro de la o persoanlă pe care eu l-am avut inculpat’. Persoana nu mai e inclupată acum, dar mie mi s-a spus foarte clar: ‘Cei 200.000 de euro care i-a luat soţia mea ca notar nu avea cum să-i ia soţia în acelaşi timp în care eu anchetam pe celălalt şi dacă nu rezolv problema cu tine capra se mută’”, a spus fostul ministru de Finanţe.

El a precizat că a semnat o recunoaştere pe care nu şi-o asumă „în primul rând pentru familie”.
„În momentul în care te bagă o zi la închisoare faci orice. Nu aş dori numănui să ajungă acolo. Da (mi-a cerut Laura Codruţa Kovesi să semnez recunoaşterea- n.r.)”, a susţinut Darius Vâlcov.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie