Daniel Fenechiu, întrebat cum a fost posibilă intabularea zonei Pieței Unirii: Pe parcursul procedurii de intabulare s-au întâmplat destul de multe erori (VIDEO)

Daniel Fenechiu, întrebat cum a fost posibilă intabularea zonei Pieței Unirii: Pe parcursul procedurii de intabulare s-au întâmplat destul de multe erori (VIDEO)
Foto: Daniel Fenechiu / Facebook

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a fost întrebat în emisiunea „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, cum a fost  posibilă intabularea întregii zone Pieței Unirii.

“Să știți că pe parcursul procedurii de intabulare s-au întâmplat destul de multe erori, erori care au pornit, pe de o parte, de la anumite măsurători, care nu a fost exacte, pe de altă parte, de la sediile instituțiilor centrale, care aveau anumite terenuri atribuite sau în proprietate.

Cu siguranță, ele vor fi rezolvate în timp. Vom mai avea situații de genul ăsta și este important, cred eu, ca ele să se rezolve pentru că, altminteri, ne vom găsi în situații de acest gen în care o primărie de sector dă autorizații pentru o altă primărie de sector. Ceea ce nu e foarte în regulă, dar nu aș merge cu afirmațiile până în zona în care să cred că în spate stă o diavoliță. Eu cred că stă o neglijență și cred că ea trebuie rezolvată, ca să evităm asemenea situații”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:02 - Bărbat transportat la spital cu elicopterul SMURD după ce și-a prins picioarele într-un utilaj de cules porumbul
19:44 - Nicușor Dan, despre referendumul propus: Sunt foarte multe nevoi pe care Bucureștiul și le poate satisface cu un buget centralizat / Traficul, general de o dezvoltare urbană scăpată de sub control și mai mult decât ilegală (VIDEO)
19:33 - Ioana Ginghină, noi dezvăluiri despre divorțul de actorul Alexandru Papadopol. „Am fost sigură că o să pierd…”
19:30 - Diana Stoica (USR), despre scandalul privind planșeul Unirii: În mijlocul orașului București, capitală europeană, Băluță s-a apucat să facă niște lucrări ilegale (VIDEO)
19:25 - Nicușor Dan, despre planșeul Unirii: Nu există un specialist atestat care să fi spus că sunt elemente care riscă să cadă. Mai multe expertize au spus că este o stare nesatisfăcătoare, dar că nu există pericol public / La Poliție am stat două ore degeaba (VIDEO)
18:59 - Virgil Guran, după scandalul privind planșeul Unirii: Cred că Nicușor Dan nu a procedat cu tact, așa cum trebuie. Un Primar General trebuie să fie puțin mai atent la gesturile lui. Acolo, într-adevăr, nu s-a respectat legea (VIDEO)
18:58 - Primul tren electric din România, testat în Predeal. Pe ce rută va circula și ce viteză poate prinde
18:48 - Nicușor Dan convoacă o ședință de CGMB pentru un referendum odată cu primul tur al prezidențialelor
18:42 - Gabriela Melinescu a murit la 82 de ani. Scriitoarea era stabilită în Suedia de aproape 50 de ani
18:29 - Ce a găsit Irinel Columbeanu la vila de la Izvorani, la 4 ani de la incendiu. Nici nu i-a venit să creadă, abia și-a stăpânit lacrimile