Dani Mocanu nu are voie să iasă din țară. Magistrații i-au respins cererea de a merge să cânte la un concert la Chișinău

Dani Mocanu nu are voie să iasă din țară. Magistrații i-au respins cererea de a merge să cânte la un concert la Chișinău
Sursa Foto: Dani Mocanu/ Instagram

Manelistul Dani Mocanu nu are voie să părăsească teritoriul României, au decis magistrații de la Curtea de Apel Pitești. Avocații cântărețului aflat sub control judiciar într-un dosar de tentativă de omor au depus o cerere de modificare a măsurii motivând că Dani Mocani este așteptat să cânte la un concert la Chișinău pe data de 9 noiembrie, potrivit Adevarul.

Inițial Tribunalul Argeș a admis cererea de a părăsi România pentru a putea participa la concertul pe data de 9 noiembrie, dar procurorii au contestat decizia. Magistrații de la Curtea de Apel Pitești au admis contestația acestora.

Dani Mocanu și fratele său Nando Mocanu sunt cercetați într-un dosar penal pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice, după ce aceștia au fost implicați în noaptea de 18 spre 19 august 2022 într-un scandal la o benzinărie OMV aflată la ieșirea din Pitești spre Ștefănești.

Conform anchetatorilor, în seara de 18 august 2022, Dani Mocanu, fratele său și alți doi complici au bătut cu ranga și cu pumnii doi bărbați la o benzinărie OMV de la ieșirea din Pitești. Una dintre victime a avut nevoie de peste două luni de îngrijiri medicale, în timp ce cealaltă victimă a necesitat șase zile de îngrijiri medicale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`