Critici grave dar și aprecieri
Iar comentariile sunt din cele mai diverse. O parte din ele critică compoziția meniului, alții calitatea lui, iar unii sunt mulțumiți de ceea ce văd în poze. „Hai să nu dăm în altă extremă. Totuși brânză topita, cârnați și salam numai mâncare sănătoasă nu e. Apreciez efortul dar încercați ceva mai spune o persoană pe facebook. O alta completează: „Totuși micul dejun e din ultra procesate (cabanoși, cârnați și salam). Mâncarea de la prânz se pare că ar fi mai bună. Nu știu pentru cine ar fi destinat acest meniu, dar desigur că acele ultraprocesate nu ajută la însănătoșirea unui bolnav.”
Cei care au avut experințe neplăcute, susțin următoarele: „La spitalul Județean a fost nepoțica operata …vreți sa va postez ce a primit de mâncare ?????!!! o pâine uscata și o bucata amărâtă de salam (cel mai ieftin cu putința ) Te rog crede-mă că în realitate în 10 zile de stat în acest spiral, mâncarea a arătat maxim de 2 ori așa! O zi bună!”.
” Corect, și eu am stat 15 zile, și mâncarea era jalnica, nici nu seamănă cu ce au postat ei” susține un alt pacient.
„Normal ar fi că spitalele să aibă bucătăriile lor, nu să aducă mâncare din exterior.(…) Bucataria spitalului ar face mâncarea conform afecțiunilor pacienților: diabet,boli renale, de inima etc Mancarea venită din exterior nu respecta cerințele unei alimentații corespunzătoare afecțiunii pacientului/pacienților. Când bolnavii atrag atenția că mâncarea adusa nu e conform afecțiunii, li se răspunde așa au cerut pacienții. Zău?!?!?? Păi, pacienții sunt în spital să primească mâncarea corespunzătoare afecțiunii lor, nu sunt la restaurant sa comande ce vor ei. Ei se crucesc de răspunsul:”așa au cerut pacienții!!!!!” scrie altcineva.
Un arădean are suspiciuni: „Carnea de pui pute îngrozitor! Nu știu de unde se achiziționează, dar când deschizi cutiuța te lovește mirosul (pt.mine) insuportabil! Știu că nu spitalul este de vină pentru că primește mâncarea de la Marem, dar ar trebui făcut ceva.”
O pacientă internată la Maternitate descrie și ea experiența avută: „Eu când am fost internată anul trecut la matern mâncarea a fost oribilă. Parizerul și crenvurștii sunt necomestibili. Mai bine dai mai puțin și bun decât mult și de proastă calitate. Dar acuma la 7 lei pe zi cât se alocă unui bolnav ce să mai zici, ăla e numai costul apei folosite la supă.”
Au fost însă și mesajele pozitive: „Câte comentarii faine. Dacă nu fac nu le pasă. Dacă fac nu e bine. Ăștia suntem ca nație, vrem o țară ca afară si când se începe cu un bine suntem campioni la comentarii cu răutate. Adevărul e că atunci când ești pe moarte, aia ești curios de mâncare. Felicitări pentru tot ce faceți.”