UPDATE // Un controversat milionar român din topul Forbes, reținut pentru OMOR. Polițiștii îl suspectează că și-ar fi ucis bunica de 93 de ani

UPDATE // Un controversat milionar român din topul Forbes, reținut pentru OMOR. Polițiștii îl suspectează că și-ar fi ucis bunica de 93 de ani

UPDATE 13.45:Femeia care ar fi fostucisă de afaceristul brașovean este, de fapt, bunica acestuia, cu care locuiaîn aceeaşi casă.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 6 mai 2019, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Cămârzan Dan Cristian sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor în forma violenţei în familie. La aceeaşi dată, inculpatul a fost reţinut preventiv, începând cu ora 17.20”, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea, şeful secţiei urmărire penală, potrivit Agerpres.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale”, aprecizat sursa citată.

-Știrea inițială-

Dan Cămârzan, un cunoscut afacerist din Brașov, a fost reținut pentru 24 de ore, el fiind principalul suspect într-un caz de omor.

Bărbatul de 45 de ani, care avea, în 2010, o avere de peste 29 de milioane de euro, potrivit Forbes, este acuzat că şi-ar fi ucis o mătuşă în vârstă de 93 de ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au emis ordonanţă de reţinere pentru moarte suspectădupă ce victima a fost declarată decedată de către echipajul SMURD chemat luni dimineaţă pentru resuscitarea femeii, informează observatorulbv.ro.

Cămârzan a fost audiat la parchet, fiind considerat principalul suspect de moartea femeii, urmând ca în cursul zilei de marţi, 7 mai, să fie dus la Tribunalul Braşov cu propunerea de arestare preventivă pentru omor.

Acesta a fost implicat în afaceri imobiliare controversate și nu e la prima faptă de violență. Este judecat și pentru o și infracțiune de lovire sau alte violențe. Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov l-a trimis în judecată pentru că s-a bătut cu o cunoștință, într-un local.

Potrivit primelor informații, crima a fost săvârșită prin ștrangulare. Autoritățile au fost anunțate luni dimineață, în jurul orelor 10.00. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a cerut sprijin colegilor de la Ambulanță.

(Foto: Facebook)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră