DISPAR Dacia Duster și Sandero: Mesaj ULUITOR pentru milioane de români! Ce mai e de făcut…

DISPAR Dacia Duster și Sandero: Mesaj ULUITOR pentru milioane de români! Ce mai e de făcut...
Foto: CGTrader

Modelele Dacia Duster și Sanderoși-au văzut vânzările la pământ, din cauza eliminării unor motorizări și dezechilibrelor produse de WLTP. La nivel european, VW Golf, cea mai vândută mașină în ultimul deceniu, a fost surclasată de alte 12 modele.

DUMNEZEULE, CE TRAGEDIE PENTRU MIRABELA DAUER! A FOST GĂSITĂ ÎNGROPATĂ SUB NĂMEȚII DE ZĂPADĂ! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN STARE DE ȘOC

Aproape toate mărcile au suferit scăderi masive, printre care și Dacia, astfel că modelele populare din Europa s-au trezit surclasate de noile vedete ale pieței auto.

ÎNDRĂGITUL ACTOR A MURIT! CINE VA ÎNCASA TOATĂ AVEREA? ASTA DA SURPRIZĂ!

Cel mai vândut model a fost, potrivit datelor Jato Dynamics, Opel Corsa, care a luat astfel locul lui VW Golf, tras în jos, alături de celelalte modele ale VW, de întârzierile în omologarea motoarelor. Ford Fiesta, Renault Clio și Toyota Yaris au completat primele 5 locuri într-un clasament acaparat de subcompacte cu motoare mici.

Dacia avea, în mod obișnuit, două modele în Top 25: Sandero și Duster. Ambele au dispărut însă acum pur și simplu din clasament, din cauza înmatriculărilor slabe din septembrie.

ASTA DA BOMBĂ! VINE NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ: SMILEY A LĂSAT PE TOATĂ LUMEA MASCĂ: EA E ALEASA SURPRIZĂ! GINA PISTOL, ÎN STARE DE ȘOC

Doar 3 mărci, din top 25, au înregistrat creșteri: Volvo, Mitsubishi și Jaguar.Croația a fost singura țară din UE care a înregistrat o creștere a pieței auto, din punct de vedere al înmatriculărilor, restul având scăderi pe linie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`