Cutremur puternic de magnitudinea 6,3 în Mare Egee: Cel puțin zece persoane au fost rănite în insula grecească Lesbos (VIDEO)

Cutremur puternic de magnitudinea 6,3 în Mare Egee: Cel puțin zece persoane au fost rănite în insula grecească Lesbos (VIDEO)
Foto: a1.ro

UPDATECel puțin zece persoane au fost rănite în urma cutremurului de 6,3 magnitudine care s-a produs luni în Marea Egee, informează televiziunea publică din Grecia, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, victimele provin din micul sat Vrisa. O femeie a fost prinsă sub dărâmături, iar echipele de salvare fac eforuri pentru a o scoate la suprafață.

Aceasta a fost cea mai afectată zonă în urma seismului, a declarat șeful departamentului regional de pompieri, Mario Apostolides, precizând că "zeci de case s-au prăbușit și drumurile au fost blocate".

Cutremurul a fost resimțit în Atena, dar și în vestul Turciei, la Izmir, și în unele cartiere din Istanbul.

De asemenea, potrivit Agenției pentru gestionarea situațiilor de urgență din Turcia, seismul a fost urmat de două replici cu magnitudinea de 4,9.

Imagini din Lesbos de după cutremur

#DIRECT_ONE_x9o7ts#

Un cutremur de magnitudine 6,3 s-a produs luni în Turcia, potrivit Digi 24.

Cutremur puternic de magnitudinea 6,3 în Turcia

#DIRECT_ONE_nqg8gc#

Cutremurul a fost urmat la scurt timp de altul de magnitudine 4,9 pe scara Richter.

Seismul s-a produs în Marea Egee la zece kilometri adâncime și a fost resimțit în Istanbul și în insulka grecească Lesbos.

Potrivit martorilor seismul a durat 30 de secunde,iar alimentarea cu electricitate s-a întrerupt în unele zone.

Cutremur puternic în Turcia

#DIRECT_ONE_0vzt02#

În zonă sunt mii de turiști români.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`