Curse întârziate pe Aeroportul Otopeni. Ce companie aeriană a întâmpinat probleme

Curse întârziate pe Aeroportul Otopeni. Ce companie aeriană a întâmpinat probleme
Sursa Foto: Hepta.ro

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) administrează ambele aeroporturi din Capitală și a menționat faptul că au apărut întârzieri ale unor curse Wizz Air, conform Antena 3.

De ce au apărut întârzieri?

Întârzierile avioanelor sunt cauzate de schimbarea indicativului de zbor pentru câteva dintre cursele Wizz Air, din „W6” (Wizz Air) în „W4” (Wizz Air Malta), care a fost realizată în cursul nopții de luni spre marți. Astfel au apărut întârzieri modice la cursele vizate al companiei aeriene.

„Schimbarea datelor de zbor a presupus reintroducerea manuală în sistemul de procesare a informațiilor referitoare la cursele respective, ceea ce a determinat întârzieri care doar punctual au depășit o oră.

La această oră, traficul aerian se desfășoară în condiții normale. Nu există nicio cursă anulată”, informează CNAB, potrivit Mediafax.

CNAB a luat măsurile necesare pentru minimizarea întârzierilor

CNAB asigură pasagerii că a luat toate măsurile necesare pentru a minimiza întârzierile și pentru operarea în siguranță a operațiunilor pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`