Cumpără blugi de bărbaţi perfecţi pentru forma corpului

Cumpără blugi de bărbaţi perfecţi pentru forma corpului

Blugii au luat naştere, în mod oficial, în anul 1873, în America.

Istoria lor este una cel puţin interesantă, ei începând să fie vânduţi de către Levi Strauss cowboy-ilor din zonă, care considerau pantalonii din denim extrem de durabili. Blugii sunt atât de căutaţi şi de versatili încă de pe atunci, motiv pentru care ar fi păcat mare dacă nu ai deţine în garderobă măcar câteva perechi! Blugii merg cu orice şi pot fi purtaţi cam la orice eveniment, ca să nu mai vorbim despre faptul că te scot din încurcătură de fiecare dată atunci când îţi pui întrebarea : şi eu azi cu ce mă îmbrac? Cum cu ce, cu jeanşii de la magazin Bolf! Partenerul pe care te poți baza în orice situație. Totuşi, nu orice blug este potrivit pentru orice formă a corpului; un astfel de pantalon trebuie ales cu tact, deoarece îţi va contura frumos silueta, în cazuri bune. Cum poţi cumpăra blugii potriviţi formei corpului tău?

  • Pentru bărbaţii slăbuţi, sau cu forma corpului dreptunghiulară, cel mai bun model este cel regular, sau cu un croi normal, care cade pur şi simplu pe picior, fără să fie prea larg. Modelele largi sau cele foarte mulate trebuie evitate. Dacă te încadrezi în această categorie, poţi să încerci şi blugii slim, însă fii foarte atent să nu fie mult prea mulaţi. Evită, de asemenea, talia înaltă şi culorile închise.
  • Pentru bărbaţii cu constituţie atletică, sunt recomandaţi mai ales blugii mulaţi, care să evidenţieze formele conturate. Ceea ce este de evitat în această categorie este modelul de blugi foarte larg, care nu face decât să ascundă frumoasele forme.
  • Bărbaţii cu şolduri late ar trebui să meargă pe modelele cu un croi relaxat, ca să spunem aşa. Un croi foarte skinny nu este potrivit unui astfel de corp, iar talia blugilor nu ar trebui să fie joasă, deoarece va scoate şi mai mult în evidenţă şoldurile late.
  • Bărbaţii mai plinuţi pot opta pentru blugii largi, loose fit, sau pentru cei cu un croi relaxat, drept. De evitat blugii conici, mulaţi. Aceştia disproporţionează vizual corpul, lucru pe care cu siguranţă nu ţi-l doreşti. De asemenea, nu opta pentru culori foarte deschise, ele lăţesc corpul.

Ai descoperit ce ți se potrivește? Acționează

Acum că ştii ce fel de model de blugi ţi se potriveşte, nu-ţi mai rămâne decât un singur lucru de făcut: să arunci o privire în paginile magazinului Bolf şi să îţi alegi de acolo modelul preferat! Ai o varietate foarte mare de modele, la preţuri extrem de mici! Şi, ca să îţi oferim încă un pont… poate prinzi şi reducerile! Grăbeşte-te şi achiziţionează-ţi perechea de blugi care o să devină cu siguranţă preferata ta! Noi îţi stăm la dispoziţie pentru orice altă întrebare legată de blugi şi nu numai!

Desigur că în momentul cumpărării unei perechi de jeanşi, contează foarte mult şi stilul personal, de la care chiar te rugăm să nu te abaţi! Poţi ţine cont de sfaturile noastre, conturându-ţi stilul! Şi pentru că vorbim de stil propriu, poți descoperi şi alte articole interesante. Dacă iubeşti stilul casual cu siguranţă bluzele şi tricourile sunt pe placul tău. Dacă te numeri printre amatorii stilului stradal aici găseşti hanorace simple, hanorace cu imprimeuri şi veste care să te ajută să pui în valoare stilul autentic. Iubeşti elementele clasice? Perfect, aici descoperi cămăşi cadrilate care pun în valoare ţinute relaxante cu aer elegant.

Achiziţionează modelul tău preferat de blugi, aceştia se află la un click distanţă! Magazinul Bolf va deveni cu siguranţă preferatul tău!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`