Cum va fi vremea sâmbătă, 9 decembrie / Câte grade se vor înregistra la munte și la București

Cum va fi vremea sâmbătă, 9 decembrie / Câte grade se vor înregistra la munte și la București
Foto simbol: Pixabay

Vremea de sâmbătă, 9 decembrie, aduce o atmosferă închisă, cu înnorări, ceață, precipitații mixte slabe și condiții de polei. La munte, lucrurile stau altfel, pentru că doar acolo vom avea parte de soare.

Temperaturile rămân scăzute în continuare în centru și în nord-est, maximele pornind de la – 2 grade în partea de nord a Moldovei și ajungând până la 7 grade în partea de sud a Banatului.

Cum va fi vremea în România sâmbătă, 9 decembrie

În partea de sud a Moldovei și în nordul Munteniei situația este asemănătoare, cerul va fi acoperit, cu condiții de ceață, iar temperaturile maxime vor ajunge până la 4 grade.

Înnorările persistente se vor găsi și în partea de nord a Moldovei și în Bucovina. Vremea este în continuare rece. La Piatra Neamț se pot atinge 2 grade, însă, în unele zone, temperaturile nu vor depăși – 2 grade.

Aceeași situație este și în nordul Transilvaniei și în Maramureș, unde sâmbătă va apărea ceața și câteva precipitații mixte. În partea a doua a zilei, temperaturile vor fi de maxim 3 grade.

Chiar dacă va fi puțin mai cald, nici în ținuturile vestice nu vom avea parte de soare. Pe la Reșița sunt așteptate temperaturi de maxim 7 grade.

În Transilvania, temperaturile se mențin în continuare scăzute, maximele fiind de 4 grade. Soarele va apărea doar la munte, iar în rest va domina vremea închisă.

Temperaturi normale pentru această perioadă se vor înregistra în Oltenia, unde nu vor fi mai mult de 5 grade. Aici, toată ziua va fi înnorat, cu precipitații slabe, mixte, care ar putea duce la formarea poleiului, scrie stirileprotv.ro.

Cum va fi vremea la București

În Capitală cerul va rămâne acoperit pe tot parcursul zilei. În plus, este posibil să avem ceață și burniță. Maximele termice vor ajunge la 3 grade. La noapte, temperaturile minime vor atinge – 2 grade în centrul orașului și – 5 grade la periferie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`