Cum va fi vremea sâmbătă, 10 februarie. Temperaturile ajung și până la 20 de grade în sudul României / Unde se anunță ploi

Cum va fi vremea sâmbătă, 10 februarie. Temperaturile ajung și până la 20 de grade în sudul României / Unde se anunță ploi
Sursa foto: Freepik.com

Temperaturile se vor menține ridicate și sâmbătă, 10 februarie, în majoritatea zonelor din țară. Termometrele vor înregistra temperaturi cuprinse între 11 și chiar 20 de grade în sudul și sud-estul României.

Vremea în România sâmbătă, 10 februarie

În zona Dobrogei și a Bărăganului, sâmbătă se va mai înnora din când în când, dar nu va ploua. Vântul va sufla insistent, însă temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi normal, ajungând la 18-19 grade.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei va fi soare cu nori și este posibil să plouă izolat în unele zone. Va fi mai cald decât vineri, temperaturile urcând până la 19-20 de grade.

Temperaturile vor fi ridicate și în jumătatea de nord a Moldovei și în Bucovina. De exemplu, în Bacău se vor înregistra 17 grade. Va fi înnorat și aici și este posibil să plouă puțin.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș va fi o vreme închisă. Va ploua slab în unele zone, iar vântul va sufla insistent. Aici, termometrele vor înregistra temperaturi cuprinse între 13-14 grade, cu 10 grade mai mult decât ar fi normal.

O vreme închisă va fi și în vestul României, unde pe parcursul zilei este posibil să plouă. Vântul va sufla puternic și în această zonă, ajungând la viteze de 45-55 km/h. Temperaturile vor fi neobișnuit de mari și aici, termometrele înregistrând până la 18 grade.

În Transilvania, temperaturile vor ajunge până la 17 grade. Este posibil să plouă trecător, iar în unele zone înalte de munte vor fi condiții de lapoviță și ninsoare, potrivit stirileprotv.ro.

Înnorat va fi și în Oltenia, însă nu va ploua. Vremea devine frumoasă în special după prânz, când termometrele vor înregistra temperaturi de 15-16 grade.

În ținuturile sudice, sâmbătă se vor înregistra maxime de luna aprilie, fiind 18-19 grade.

Cum va fi vremea în Capitală

Temperaturile din București vor fi cu mult peste normal, iar sâmbătă se vor înregistra 19 grade în jurul amiezii. Dimineață vor fi în jur de 5 grade, iar la noapte cerul va fi înnorat și minima ajunge la 8 grade.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`