Cum va fi vremea miercuri, 05 iunie. Zonele în care vor fi averse

Cum va fi vremea miercuri, 05 iunie. Zonele în care vor fi averse
Sursa Foto: Freepik

Miercuri, 05 iunie, apar averse la munte și pe suprafețe mai restrânse în zonele joase din vest, centru și nord. Temperatura maximă ajunge la 33 de grade.

Cum va fi vremea miercuri, 05 iunie

În Dobrogea și Bărăgan vor fi multe perioade cu soare, dar și înnorări și câteva averse pe litoral. Temperaturile cresc față de ziua anterioară, potrivit Știrileprotv.

În Moldova sudică și nordul Munteniei va fi vreme frumoasă, dar seară e posibil să vină o ploaie de scurtă durată. Temperaturile ajung la 33 de grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina va fi o zi foarte frumoasă. Temperaturile vor ajunge la 30 de grade la Iași.

În nordul Transilvaniei și Maramureș, în prima parte a zilei, va fi vreme bună. Mai târziu, se adună norii, mai ales la deal și la munte, pe unde vin ploi zgomotoase. Maxima ajunge la 26 de grade.

În vestul țării va fi vreme bună în zonele joase, pe unde o să plouă pe spații mici. Temperaturile se apropie de 26 de grade.

În Transilvania revin ploile în a doua parte a zilei. Maxima ajunge la 27 de grade.

În Oltenia va fi o zi caldă și frumoasă. Maxima ajunge la 31 de grade.

În sudul României va fi foarte cald. Temperaturile se apropie de 33 de grade.

Vremea în București

În București va fi o zi frumoasă și călduroasă. Maxima va fi de 33 de grade. La noapte va fi o minimă de 17 grade.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:51 - PNL: Ministerul de Finanțe continuă să sprijine, prin scheme de ajutor de stat, proiectele majore, cu impact semnificativ asupra economiei
17:44 - România, Grecia și Bulgaria fac front comun pentru a contracara explozia prețurilor la electricitate / Sebastian Burduja: „Ceea ce ar trebui să fie o piață unică în sectorul energetic la nivelul UE nu se comportă ca atare” (VIDEO)
17:40 - Ministrul Sebastian Burduja, despre cum se va face compensarea la energie după ce expiră plafonarea: „Asta ne propunem să facem până în aprilie și să ținem cont de veniturile gospodăriei” (VIDEO)
17:40 - Urșii care provoacă pagube și pun în pericol oamenii din Mureș vor fi împușcați. Sunt mai mult sălbăticiuni decât suportă habitatul
17:20 - Experiența unei femei aflată la o piscină din Dubai. A fost dezgustată de bărbatul de lângă ea (VIDEO)
17:14 - Leacul care te scapă de viroze. Lidia Fecioru a explicat totul pas cu pas: „Este bun, în special, în tratarea răcelilor și a problemelor respiratorii”
17:12 - Sorin Grindeanu: La finalul lunii decembrie se va circula pe autostradă de la Ploiești la Focșani
16:53 - Oprah Winfrey a întrerupt-o pe Meghan Markle în public. S-ar putea să fie sfârșitul prieteniei lor
16:47 - Alfred Bulai va fi plasat în arest la domiciliu. Decizie este definitivă
16:34 - Simona Spătaru (USR), despre noua lege a pensiilor: „Românii nu au nevoie de ajutoare sociale, ci au nevoie să le fie respectate drepturile” (VIDEO)