Cum va fi vremea marți, 13 februarie. Zonele vizate de precipitații abundente

Cum va fi vremea marți, 13 februarie. Zonele vizate de precipitații abundente
Sursa Foto: Pixabay.com

Temperaturile scad mai accentuat marți, 13 februarie, în zona intracarpatică. Termometrele vor înregistra temperaturi cuprinse între 4 grade în depresiuni și 15 grade în ținuturile sud- estice. Ploile abundente își vor face simțite prezența în Transilvania, în nord-vestul Moldovei și la munte.

Vremea în România marți, 13 februarie

În Dobrogea și Bărăgan temperaturile urcă până la 15 grade, însă cerul rămâne acoperit toată ziua. Vântul va fi activ și o să vină și câțiva stropi de ploaie.

În Moldova Sudică și în nordul Munteniei atmosfera va fi închisă, ploi trecătoare și un vânt care suflă cu până la 55 de km/h. Temperaturile ajung la 15 grade.

Și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina cerul va fi înnorat. Temperaturile ajung la 6 grade. În zona montană a Bucovinei, ploile lasă în urmă cantități însemnate de apă. La altitudini mari predomină ninsorile și se depune strat consistent de zăpadă. Vântul prinde putere și în această zonă.

La fel ca în ziua anterioară, în nordul Transilvaniei și în Maramureș, vor fi în jur de 10 grade. Urmează o zi mohorâtă, cu înnorări și ploi abundente, mai ales în zona Transilvaniei.

În vestul României va ploua pe arii extinse. Vântul agită atmosfera cu viteze de 55 km/h.

Și în Transilvania vin ploi consistente, care lasă în urmă cantități mari de apă, scrie stirileprotv.ro. Pe creste o să ningă și se depune strat de zăpadă și, tot pe-acolo, vântul suflă cu 80 de km/h.

În Oltenia va fi o zi neplăcută. Vin câțiva stropi de ploaie, mai ales în zonele deluroase. Vor fi 14 grade pe la Slatina.

Și în ținuturile sudice va ploua trecător. Temperaturile urcă până la 14 de grade.

Cum va fi vremea marți, 13 februarie, în Capitală

În Capitală înnorările persistă și mai vin câțiva stropi de ploaie, în special după-amiază și la noapte. Se vor înregistra până la 13 grade. La noapte, minima va ajunge la 6 grade.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`