Cum va fi vremea luni, 16 septembrie. Ninge la munte

Cum va fi vremea luni, 16 septembrie. Ninge la munte
sursă foto: Unsplash

Luni, 16 septembrie, înnorările persistă și o să plouă în vestul, centrul și nordul României. Mai mult, la munte ninge. Temperatura maximă va fi de 25 de grade.

Cum va fi vremea luni, 16 septembrie

În Dobrogea și Bărăgan va fi atmosferă plăcută, soare și câțiva nori. Temperaturile vor atinge 25 de grade, potrivit Știrileprotv.

În Moldova sudică și nordul Munteniei vin ceva înnorări și ploi abundente în unele zone. Maxima se apropie de 24 de grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina vor fi  înnorări și averse consistente, care vor lăsa în urmă cantități însemnate de apă. Temperaturile vor atinge 22 de grade.

În nordul Transilvaniei și Maramureș vor fi mulți nori și mai multe reprize cu averse.

În vestul țării, cerul rămâne acoperit de nori și o să plouă din când în când.

În Transilvania o să plouă din loc în loc, iar la munte la altitudini mari apar și precipitații sub forma de lapoviță și ninsoare.

În Oltenia va fi soare și atmosferă plăcută în zonele joase. Temperaturile vor atinge 21 de grade.

În sudul României va fi vreme frumoasă și temperaturi în scădere. Maxima se apropie de 23 de grade.

Vremea în București

În Capitală va fi vreme mai rece decât ar fi normal. Se ating 22 de grade pe la amiază, iar la noapte va fi o minimă de 11 grade.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)