Cum va fi vremea luni, 13 mai. Va continua să plouă în unele zone ale țării

Cum va fi vremea luni, 13 mai. Va continua să plouă în unele zone ale țării
Sursa Foto: Freepik

Luni, 13 mai, ploile vor continua să apară, trecător, la deal şi la munte, de asemenea, în sud şi în est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 grade.

Cum va fi vremea luni, 13 mai

În Dobrogea și Bărăgan vor fi înnorări persistente şi câteva ploi slabe, pe spaţii mici. Temperaturile ajung la 17 grade în Bărăgan, potrivit Știrileprotv.

În Moldova sudică și nordul Munteniei, atmosfera va fi schimbătoare şi temperaturile în scădere față de ziua anterioară. Maxima ajunge la 17 grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina vor fi înnorări, scurte perioade însorite şi câţiva stropi de ploaie, pe suprafeţe restrânse. Temperaturile ajung la 16 grade.

În nordul Transilvaniei și Maramureș se adună norii, dar condiţiile de ploaie sunt destul de reduse. Maxima ajunge la 19 grade.

În vestul țării va fi soare în cea mai mare parte a zilei. Temperaturile ajung la 22 grade.

În Transilvania se va vedea soarele printre nori, iar în zona montană o să plouă trecător. Temperaturile ajung la 18 grade.

Și în Oltenia va ploua, în special în zonele de deal şi de munte. Maxima ajunge la 18 grade.

În sudul României ca ploua, iar vântul are unele intensificări în estul Munteniei.

Vremea în București

În București va ploua trecător, iar vântul va fi activ. Maximele vor ajunge până la 18 grade. La noapte temperatura minima ajunge pe la 6 grade.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`