Cum va fi vremea luni, 12 februarie. Temperaturile ajung la 18 grade în sud

Cum va fi vremea luni, 12 februarie. Temperaturile ajung la 18 grade în sud
Foto simbol: Pixabay

Temperaturile scad ușor luni, 12 februarie, în majoritatea zonelor. Termometrele vor înregistra temperaturi cuprinse între 10 grade în depresiuni și 18 grade în ținuturile sud- estice. Ploile se vor extinde și vor cuprinde aproape toată țara.

Vremea în România luni, 12 februarie

În Dobrogea și Bărăgan temperaturile urcă până la 18 grade, însă vântul rămâne destul de intens și va ajunge la viteze de 60 km/h. Vor fi scurte perioade cu soare, dar și înnorări și ploi locale.

În Moldova Sudică și în nordul Munteniei vremea va fi schimbătoare. Va ploua în a doua parte a zilei, iar temperaturile ajung la 17 grade.

Și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina cerul va fi înnorat și va ploua local. Temperaturile ajung la 17 grade.

Față de ziua anterioară, se răcește în nordul Transilvaniei și în Maramureș, unde vor fi în jur de 16 grade. Mai vin câteva ploi, dar nu lipsesc perioadele cu soare.

În vestul României vor fi mai multe serii de averse și izolat se vor semnala și fenomene electrice.

Și în Transilvania va ploua în zonele de munte. La altitudini mari apar precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, scrie stirileprotv.ro.

În Oltenia va fi o zi neplăcută, mulți nori și averse consistente. Se pot semnala și descărcări electrice, iar temperaturile scad ușor.

Și în ținuturile sudice va ploua. Vântul va avea unele porniri în estul Munteniei. Va fi și azi mai cald decât în mod normal. Temperaturile urcă până la 16 de grade.

Cum va fi vremea luni, 12 februarie, în Capitală

În Capitală temperaturile scad. Se vor înregistra până la 16 grade. După prânz vor veni averse și sunt posibile fenomene electrice. La noapte, minima va ajunge la 5 grade.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`