Cum va fi vremea joi, 23 mai. Instabilitate atmosferică în vest

Cum va fi vremea joi, 23 mai. Instabilitate atmosferică în vest
Sursa Foto: Freepik

Joi, 23 mai, va ploua, iar în jumătatea vestică va fi instabilitate atmosferică. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade.

Cum va fi vremea joi, 23 mai

În Dobrogea și Bărăgan domină atmosfera închisă și va ploua din când în când. Temperaturile ajung la 20 de grade, potrivit Știrileprotv.

În Moldova sudică și nordul Munteniei va fi cam înnorat și o să plouă. Maxima va ajunge la 22 grade. Numai la Galați și Brăila va fi vreme frumoasă, temperaturile ajungând la 27 de grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina va fi atmosferă cu soare, un vânt destul de insistent, dar și câteva serii de averse în zona Bacăului. Temperaturile ajung la 28 de grade.

În nordul Transilvaniei și Maramureș vor fi  ploi torențiale, care pot aduce peste 40 de litri de apă pe metru pătrat, tunete, fulgere și condiții de grindină. Maxima ajunge la 23 de grade, pre deosebire de ziua anterioară, când au fost 27 de grade.

În vestul țării apar alte averse, unele destul de consistente. Temperaturile se apropie de 27 de grade.

În Transilvania o să plouă destul de mult în vestul provinciei și la munte.

În Oltenia vor veni ploi zdravene și va fi multă instabilitate. Este posibil să cadă grindina și se vor strânge peste 30 de litri de apă pe metru pătrat. Maxima va ajunge la 24 de grade.

În sudul României vor fi averse serioase și condiții de grindină. Temperaturile ajung la 25 de grade.

Vremea în București

În București, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 24…26 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)