Cum va fi vremea joi, 12 septembrie. Temperaturile cresc în majoritatea regiunilor

Cum va fi vremea joi, 12 septembrie. Temperaturile cresc în majoritatea regiunilor
Sursa foto: Freepik

Joi, 12 septembrie, temperaturile cresc în aproape toată țara. Temperatura maximă va fi de 31 de grade.

Cum va fi vremea joi, 12 septembrie

În Dobrogea și Bărăgan vreme va fi frumoasă, dar, izolat, apar niște ploi trecătoare. Temperaturile vor atinge 29 de grade, potrivit Știrileprotv.

În Moldova sudică și nordul Munteniei va fi atmosferă schimbătoare: perioade însorite, dar și câteva reprize de ploaie.  Maxima se apropie de 27 de grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina vin mai multe serii de averse, care vor aduce peste 15 litri de apă pe metru pătrat. Temperaturile vor atinge 24 de grade.

În nordul Transilvaniei și Maramureș o să plouă. Maxima se apropie de 25 de grade.

În vestul țării va fi soare în cea mai mare parte a zilei. Temperaturile vor atinge 28 de grade.

În Transilvania o să vină câteva ploi, mai abundente pe la munte. Maxima se apropie de 27 de grade.

În Oltenia va fi o zi însorită și mai caldă decât ziua anterioară. Temperaturile ating 31 de grade.

În sudul României va fi vreme frumoasă și temperaturi ridicate la orele amiezii. Maxima se apropie de 31 de grade.

Vremea în București

La începutul zilei vor mai fi ceva înnorări, dar condițiile de ploaie sunt foarte reduse. La amiază se ating 29 de grade.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de persoane au fost rănite, după ce aparatele pe care le purtau aveau o cantitate mică de explozibil
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)
21:16 - Lasconi (USR): Speram la o alianță preelectorală cu un PNL poate condus de Ilie Bolojan / Fac apel la electoratul liberal să voteze util. Ciucă nu poate garanta că vom avea o guvernare de dreapta din 2025, dar eu pot să fac asta (VIDEO)
21:08 - Raed Arafat a oferit ultimele detalii despre situația din județul Galați: „Avem mobilizați peste 1.000 de pompieri cu mijloace de intervenție” /”Sunt alocate 250 de containere, dar dacă este nevoie de completare, se va face acest lucru” (VIDEO_