Cum va fi vremea joi, 05 septembrie. Temperaturile se mențin ridicate în unele zone

Cum va fi vremea joi, 05 septembrie. Temperaturile se mențin ridicate în unele zone
Sursa Foto: Freepik

Joi, 05 septembrie, temperaturile se mențin ridicate în jumătatea sud-vestică a țării. Temperatura maximă va fi de 35 de grade.

Cum va fi vremea joi, 05 septembrie

În Dobrogea și Bărăgan vor fi perioade cu înnorări şi averse destul de abundente. Temperaturile vor atinge 30 de grade, potrivit Știrileprotv.

În Moldova sudică și nordul Munteniei, local, vin mai multe reprize de ploi torenţiale, cu tunete şi fulgere. Maxima va avea valori similare cu cele de miercuri.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina norii se înmulţesc şi apar averse zgomotoase şi abundente. Temperaturile vot atinge 30 de grade.

În nordul Transilvaniei și Maramureș va fi soare. Maxima se apropie de 31 de grade.

În vestul țării soarele străluceşte în cea mai mare parte a zilei. Temperaturile ating 35 de grade.

În Transilvania, soarele încălzeşte atmosfera. Maxima se apropie de 31 de grade.

În Oltenia vremea se menţine călduroasă. Temperaturile ating 33 de grade

În sudul României se face destul de cald după orele prânzului. Maxima se apropie de 32 de grade.

Vremea în București

În Capitală, joi, 05 septembrie, vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza și seara. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă va fi de 30…32 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect
19:57 - Seidler (USR): Fiecare candidat la prezidențiale vine în fața românilor cu ce a realizat. Lasconi – fondurile europene atrase, Ciucă și Ciolacu – inflație și deficit record (VIDEO)