Cum va fi vremea azi, 4 iunie. Zonele în care va ploua

Cum va fi vremea azi, 4 iunie. Zonele în care va ploua
Sursa Foto: Freepik

Vremea instabilă se menține în românia. În jumătatea nordică va ploua, dar și în sud vor apărea câteva averse, iar maximele vor ajunge la 31-32 de grade în sud-est.

Vremea în Dobrogea și Bărăgan

În Dobrogea și Bărăgan, vremea va fi frumoasă, cu masxime termice de 34-35 de grade. Disconfortul termic va fi resimțit din cauza temperaturilor mari, dar seara și noaptea sunt așteptate ploi de scurtă durată, conform știrileprotv.

Vremea în Moldova și Bucovina

În Modolva și Bucovina vremea va fi caldă, cu temperaturi de 30 de grade. Vor apărea câteva ploi la munte, dar în restul zonelor va fi soare.

Vremea în Transilvania și Maramureș

În Transilvania și Maramureș, vremea va fi instabilă, apar averse urmate de tunete și fulgere, chiar și grindină, iar vântul va sufla cu putere. Totuși, maximele atinge 27-28 de grade.

Vremea în Banat și Crișana

În vestul țării sunt așteptate averse și se vor strânge cantități mari de apă, chiar și 50-60 l/mp. Vor fi vijelii, dar temperaturile vor fi în jur de 23 de grade.

Vremea în Oltenia

În Oltenia va ploua destul de mult, iar temperaturile maxime vor fi în jur de 29-30 de grade. Acești factori vor duce la un disconfort termic destul de mare în unele zone, din cauz umidității ridicate.

Vremea în Muntenia

În sud, ploile vor apărea spre seară, vor fi tunete și fulgere și se vor produce vijelii. Dar, maximele vor atinge 33-34 de grade și disconfortul termic va atinge 80 de unități.

Vremea în București

În București, vremea va fi instabilă, cu reprize de ploaie, înnorări, dar maxima va ajunge la 29 de grade. Noaptea va fi una puțin mai răcoroasă, de 17 grade.

Vremea la mare

Pe litoral, vremea este una caldă și însorită, cu 28-29 de grade, iar apa mării va avea cel mult 20 de grade. Dar, sunt așteptate câteva ploi pe seară și la noapte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)
23:32 - „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă portal. Trebuie să începem de la zero într-un domeniu în care nu am funcționat la adevăratul nostru potențial (VIDEO)
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital
18:55 - „Mi-e frică, nu sunt pregătită”. Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est chiar când vine și viitura de pe Dunăre. România nu are niciun expert în evaluarea digurilor. 5 județe ar putea fi înghițite de ape