Cum va fi vremea astăzi? Se încălzește în toată țara

Cum va fi vremea astăzi? Se încălzește în toată țara
Foto: Pixabay

Vremea de astăzi, 5 iulie, va fi mai caldă în toată țara, maximele ajung la 33 de grade în sud și sud-est, iar în Transilvania vor fi cele mai scăzute temperaturi, 24-25 de grade.

Vremea în Dobrogea și Bărăgan

Ziua de astăzi aduce o vremea caldă, temperaturi mai mari decât ieri, dar vântul va fi mai insistent la malul mării, conform știrileprotv.

Vremea în Moldova și Muntenia

În Moldova și Muntenia, ziua va fi însorită, nu sunt prognozate averse și norii vor fi mai rari pe tot parcursul zilei, iar maximele vor ajunge la 31 de grade.

Vremea în Transilvania și Maramureș

În Transilvania și Maramureș, atmosfera va fi însorită, dar cu înnorări trecătoare după-amiaza, în special în zonele montane, unde este posibil să cadă câțiva stropi de ploaie. Maximele vor ajunge până la 27-28 de grade, fiind mai cald decât ieri.

Vremea în Banat

În Banat, ziua de astăzi va aduce temepraturi mai mari decât cele de ieri și vor fi în jur de 30 de grade.

Vremea în Oltenia

În Oltenia, vremea va fi frumoasă, însorită, cu temepraturi mai ridicate, iar în Lunca Dunării se vor înregistra maxime de 32-33 de grade.

Vremea în București

În Capitală, ziua de astăzi vine cu soare și cu un vânt blând, temperaturi sunt în creștere, iar după-amiaza vor fi 32 de grade. Noapte va fi una senină și minima va fi de 18 grade.

Vremea la munte

La munte vremea este mai caldă, dar vântul va avea intensificări la altitudini mai mari. După prânz se va înnora și este posibil să apară o ploaie de scurtă durată.

Vremea la mare

Pe litoral, temperaturile ajung până la 32 de grade, temperaturile fiind mai ridicate decât cele de ieri, doar câ vântul se va intensifica și va atinge viteze de până la 50 km/h. Apa mării va fi și ea caldă și va avea în jur de 25 de grade.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)