Cum va fi vremea, astăzi, 29 aprilie? Cerul va fi senin și temperaturile mai mari decât cele normale

Cum va fi vremea, astăzi, 29 aprilie? Cerul va fi senin și temperaturile mai mari decât cele normale
Foto: Pixabay

Vremea de astăzi, 29 aprilie, ne aduce soare, un cer senin, dar câțiva nori ploioși în Muntenia și Dobrogea.

Vremea în Dobrogea și Bărăgan

În Dobrogea și Bărăgan va fi puțin înnorat, s-ar putea să plouă puțin, vântul se va înteți, mai ales pe litoral, dar în Delta Dunării, în Sulina, temperaturile vor fi 17 grade, în rest ele vor ajunge până la 22 de grade, conform știrileprotv.

Vremea în Moldova și Muntenia

În Moldova și Munteniei, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal în această perioadă și termometrele vor indica până la 24 de grade. Vântul va sufla și în această zonă.

Vremea în Bucovina

În Bucovina, cerul va fi senin, iar maximele vor fi de 22-23 de grade, mai mult decât cele normale pentru perioada din calendar.

Vremea în Transilvania și Maramureș

În nordul Transilvaniei și Maramureș, vântul va fi domol, cerul senin și temperaturi de 24-25 de grade. Dar, în Transilvania vremea va fi răcoroasă de dimineață, în depresiuni, dar soarele va ridica temperaturile spre prânz, dar pe crestele montane se va intensifica vântul.

Vremea în Banat

În Banat, vremea va fi caldă și temperaturile vor ajunge până la 27 de grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla ușor.

Vremea în Oltenia

În Oltenia, temperaturile vor ajunge până la 24-25 de grade, cerul va fi senin, dar pot apărea câteva înnorări și câțiva stropi de ploaie.

Vremea în București

În București, vremea va fi caldă, dar pot apărea câțiva nori, iar vântul va sufla mai insistent, în jurul prânzului. Maxima va ajunge la 24 de grade, iar la noaptea vor fi 10 grade în centru și 7 grade la periferie.

Vremea la munte

La munte nu va ploua, dar vor fi câțiva nori pe cer și bântul va bate mai tare pe creste. În rest, temperaturile sunt mai mari decât cele normale, iar atmosfera va fi plăcută.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`