Cum va fi vremea astăzi, 20 octombrie. Unde va fi cel mai cald

Cum va fi vremea astăzi, 20 octombrie. Unde va fi cel mai cald
Foto: pixabay

Vremea de astăzi, 20 octombrie, va fi frumoasă, cu soare, dar dimineața și noaptea va fi frig. Temperaturile maxime vor fi între 9 și 18 grade, iar cele minime, între -5 și -3 grade.

Vremea frumoasă în toată țara

Cerul va fi variabil spre senin în majoritatea regiunilor, doar că în zonele montane și în Moldova pot apărea înnorări. Vântul va sufla moderat, iar temperaturile vor ajunge chiar și până la 18 grade, conform Adevărul.

În sudul și vestul țării, vremea va fi frumoasă. Dimineața va fi ceață în mai multe județe, în Vaslui, Bacău și Suceava.

Unde va fi cel mai cald

Temperaturile maxime vor fi între 12 și 18 grade, iar cel mai cald va fi în zonele de câmpie și în sudul României, iar la munte și în nordul țării temperaturile vor fi mai mici, în jur de 10 grade.

Noaptea este în continuare rece, cu temepraturi cuprinse între -2 și -5 grade.

În București, vremea va fi frumoasă, cerul va fi senin și vântul va fi slab. Maxima zilei va fi în jur de 14-15 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1-3 grade.

La munte vremea se va încălzi, dar nu foarte mult pentru că dimineața și noaptea temperaturile vor fi aproape de pragul înghețului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`