Cum sunt păcăliți turiștii în România. Metoda „șezlongul” a stârnit un val de furie și nemulțumire din partea oamenilor

Cum sunt păcăliți turiștii în România. Metoda „șezlongul” a stârnit un val de furie și nemulțumire din partea oamenilor
Foto: Pixabay

Mii de turiști își petrec vacanța pe litoralul românesc. Totuși, unii dintre ei întâmpină anumite surprize mai puțin plăcute. În luna iulie prețurile au explodat, iar turiștii trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar pentru fiecare moft.

Pe lângă faptul că prețurile de la restaurante, terase și cazări au crescut foarte mult, au ajuns să plătească sume uriașe și pentru închirierea unui șezlong pe plajă, conform Cancan.

A vrut două șezlonguri, dar a trebuit să plătească trei

Mulți români au parte de experiențe care le strică vacanța, mai ales pentru faptul că observă că sunt înșelați la orice pas. Este cazul unei tinere care a vrut să își petreacă vacanța în Costinești. Ea a vrut să închirieze două șezlonguri pe plajă, dar a trebuit să plătească trei pentru a-i fi taxată și măsuța și umbrela. Astfel că, a plătit 180 de lei pentru trei șezlonguri.

Tânăra a fost foarte revoltată și a postat pe TikTok un videoclip în care arată și bonul fiscal. Ea a mai spus că în acest fel, peste cinci ani, oamenii de rând nu își vor mai permite să meargă la mare în România din cauza prețurile uriașe.

„Fiți atenți! Am cerut două șezlonguri, dar mi s-au luat bani pentru trei șezlonguri, pentru că nu au putut taxa măsuța și umbrela. Dacă eu stau pe două șezlonguri, de ce să-mi taxezi trei? Că nu ai cum să-mi taxezi masa și umbrela? Peste cinci ani, pe litoralul românesc mai vin doar bogații”, a spus Oana.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`