Cum se rezolvă problema "ecranului negru" la transmisia LIVE B1 TV pe internet. Semnalează AICI eventuale alte disfuncţionalităţi tehnice

Cum se rezolvă problema "ecranului negru" la transmisia LIVE B1 TV pe internet. Semnalează AICI eventuale alte disfuncţionalităţi tehnice

În urma unor lucrări tehnice efectuate în ultima perioadă în zona de content video, un număr mare de utilizatori ai site-ului B1.ro din afara României au sesizat diverse probleme în privinţa transmisiei LIVE a postului B1 TV pe internet.

Vă mulţumim pentru interesul acordat postului B1 TV şi site-ului B1.ro şi precizăm că, în majoritatea cazurilor sesizate, problemele au fost remediate.

Cu toate acestea, în cazul în care continuaţi să întâmpinaţi probleme tehnice de orice tip în utilizarea site-ului B1.ro, vă rugăm să le semnalaţi sub forma unui comentariu la acest articol.

Una dintre problemele cel mai des semnalate se referă la imposibilitatea vizionării propriu-zise a programelor B1 TV (ecran negru), deşi sonorul este redat în condiţii normale: 


Pentru a remedia această problemă, vă rugăm să urmaţi aceşti paşi:

1. Apăsaţi butonul din dreapta al mouse-ului deasupra ecranului negru şi selectaţi opţiunea „Settings”:

2. Debifaţi căsuţa din dreptul mesajului „Enable hardware acceleration”:


3. Închideţi fereastra printr-un click pe căsuţa „Close”:



4. Reîncărcaţi pagina de internet B1.ro/live

Urmăriți B1TV.ro și pe
`