Cum să te îmbraci senzațional în noaptea dintre ani. Ce ne recomandă designerii

Cum să te îmbraci senzațional în noaptea dintre ani. Ce ne recomandă designerii
Sursa Foto: Flickr.com

Ținutele de Revelion nu se rezumă doar la sclipici, paiete și catifea roșie sau verde. Outfitul care marchează trecerea în noul an ar trebui să exceleze la capitolul confort, eleganță și de ce nu, originalitate.

Astfel, pe 31 decembrie este ocazia specială pentru a lăsa convenționalul la o parte și a îndrăzni mai mult.

Ținută de revelion trebuie să fie spectaculoasă, dar și comodă

Pentru noaptea dintre ani, românii au nevoie de o ținută care să îi pună în valoare și să strălucească alături de partener.

Paietele, mătasea și culorile îndrăznețe scot din anonimat orice ținută. Se pare că nici bărbații nu ar trebui să se ferească de culorile tari, iar hainele de zi cu zi, puse în valoare de câteva accesorii festive, pot compune o ținută de ocazie, cu cheltuieli mici, potrivit stirileprotv.ro.

Trecerea în noul an înseamnă și petreceri absolut fabuloase, alături de prieteni și familie, și cum un party de neuitat cere o ținută superbă, frenezia căutării rochiei perfecte pentru Revelion deja a început.

„Când petrecerea are loc într-o locație exclusivistă, puteți opta pentru o rochie de mătase, lungă sau o variantă, cu o combinație print și uni. Când petrecerea are loc într-un club, unde e nevoie și de libertate de mișcare, sugestia mea sunt pantaloni de mătase cu un sacou cu tăieturi interesante, la care puteți asorta o bustieră sau cămăși de mătase colorate, purtate împreună tot cu pantaloni de mătase”, a spus Andreea Tincu, designer vestimentar.

În cazul în care petrecerea are loc într-un cadru restrâns, doamnele pot purta o rochiță minimalistă cu detalii aparte, precum mânecile din tul. Pentru femeile care nu doresc să facă risipă de bani, există o regulă de bază: orice piesă trebuie gândită în cel puțin trei combinații diferite.

„Aș recomanda un costum de paiete, pentru că dintr-odată dacă îl purtăm exact așa cum e – paiete de sus până jos – este o ținută superfestivă, dar putem să mixăm piesele după aceea. Pe parcursul anului, asta e ideea, să nu cumpărăm ceva ce purtăm o singură dată, să transformăm hainele de zi cu zi, cu accesorii, până și un trening. Poate fi transformat într-o ținută de ocazie, dacă îi punem un colier masiv cu pietre, pantofi cu bijuterie, cristale”, a declarat Adriana Matei, consultant de stil.

Specialiștii recomandă să alegem culori spectaculoase

Rozul e în topul preferințelor. Totodată, roșul aprins, movul, culorile metalice ori clasicul duo alb și negru sunt alte variante festive.

Indiferent de vârstă, pentru bărbați un sacou negru poate fi alegerea corectă. La fel și un costum cu o croială dreaptă, iar pentru cei mai îndrăzneți, o cămașă, o bluză sau o curea în culori metalizate, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii