Cum să economisești bani atunci când mergi în vacanță pe litoralul românesc: „E mult prea scump”

Cum să economisești bani atunci când mergi în vacanță pe litoralul românesc: „E mult prea scump”
Foto: Pixabay

Românii au fost dintotdeauna inventivi și plini de idei care să îi ajute în orice situație. Doi turiști au descoperit o soluție care i-a ajutat să economisească 100 de lei în vacanța de la malul mării.

Din cauza prețurilor mari, cei doi turiști au încercat să evite să cheltuie banii pe șezlonguri și astfel au redus costurile vacanței cu 100 de lei pe zi.

Cum au reușit să economisească 100 de lei pe zi

Anul acesta, prețurile de pe litoralul românesc au fost destul de piperate, motiv pentru care nu mulți turiști și-au permis să stea o săptămână întreagă în concediu sau mulți dintre români au preferat să meargă în străinătate.

Nu doar cazările au avut prețuri exagerate, ci și mâncarea de la restaurante, dar și șezlongurile.

În încercarea de a reuși să economisească câțiva bani, chiar dacă au mers în vacanță, unii turiști preferă să stea pe un prosop în loc să cheltuiască 100 de lei sau mai mult în fiecare zi pentru șezlonguri.

În Costinești, prețul de închiriere al unui șezlong este de 50 de lei pe zi. Banii aceștia ar putea fi scutiți, dacă alegeți să stați pe prosop: „Dacă e destul de scump șezlongul, mai stăm și pe prosop”, au spus turiștii, potrivit Fanatik.

O altă modalitate de a economisi bani este de a veni cu șezlongurile de acasă „că e mult prea scump și nu ne permitem”, au spus câțiva turiști.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`