Cum s-au certat Gregorian Bivolaru și Adrian Năstase pe mașina de manipulare: "Nu a vrut să-i dea aparatul și a început hărțuiala" (VIDEO)

Cum s-au certat Gregorian Bivolaru și Adrian Năstase pe mașina de manipulare: "Nu a vrut să-i dea aparatul și a început hărțuiala" (VIDEO)
Foto: B1 TV

Invitat marți la emisiunea “B1, viața e frumoasă”, difuzată de B1 TV, psihologul și parapsihologul Lucian Iordănescu a vorbit în direct despre puterea gândului, telepatie și gândirea pozitivă.

Psihologul a explicat colegilor săi de platou despre telepatie ca formă de percepție extra-senzorială sau cogniție anormală, despre procesul care permite ca ființe să transmită informații de la unele la altele, și despre puterea gândului.

Iordănescu a adus în discuție aparatul Cintamani care reprezintă un reper în domeniul radionicii și influența pe care o are asupra oamenilor. Potrivit invitatului, apartul Cintamani este un instrument extrem de eficient, permițând materializarea oricărei idei de forță benefice. Odată accesat, Cintamani poate să creeze o serie de sincronicități ce vor face posibilă realizare intențiilor benefice ale operatorului.

“Sunt și aparatele de tip Cintamani și din butoane eu pot să scot jumătate din Drumul Taberei și să-i pun să alerge de-a lungul unei străzi”, a explicat Iordănescu despre puterea aparatului.

Totodată, parapsihologul a precizat că acest aparat este important, la care chiar și persoanele publice, sau oficialii râvnesc. Se pare că Cintamani a existat și în România și a aparținut lui Gregorian Bivolaru, care a intrat în conflict direct cu Adrian Năstase.

“Eu nu mai am aparatul ăsta aici. L-a avut cineva, s-a numit Gregorian Bivolaru. Pe chestia asta a intrat el în conflict cu domnul Năstase. Eu pot să-i demonstrez ce-i spun. Fiindcă nu a vrut să-i dea aparatul a început hărțuiala cu el, apoi ăla a șters-o cu tot aparat și acolo unde stă are și aparatul cu el”, a adăugat Lucian Iordănescu.

Cutia Cintamani, aparatul care manipulează minți

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`