Cum s-a prezentat la examen fostul șofer de tir care a candidat la șefia Spitalului Municipal din Câmpina: „Această chestie este puțin mai, cum să vă zic” (VIDEO)

Cum s-a prezentat la examen fostul șofer de tir care a candidat la șefia Spitalului Municipal din Câmpina: „Această chestie este puțin mai, cum să vă zic” (VIDEO)
Foto: ziarulincomod.ro

Dezastrul din sistemul sanitar românesc se vede şi în rândul candidaţilor pentru funcţiile de manager de spital. Cel puţin la Spitalul Municipal din Câmpina, acolo unde singurul candidat pentru această funcţie este un fost şofer de tir, informează B1 TV.

Gabriel Dima, fost șofer de tir, singurul candidat la șefia Spitalului Municipal din Câmpina

Gabriel Dima a fost viceprimar de comună timp de doi ani, apoi şofer de tir, iar acum e ambulanţier la Serviciul de Ambulanţă Prahova.

Iar experienţa acumulată i-a dat aripi şi l-a împins să candideze pentru postul de manager al Spitalului Municipal din Câmpina. Însă aripile se pare că i-au fost retezate la interviul dat pentru ocuparea funcţiei.

Potrivit ziarulincomod.ro, aspirantul la postul de şef de spital a definit autoritatea locală ca fiind ”şeful cel mare”, iar criza de medici ar fi rezolvat-o prin anunţuri pe Facebook.

Practic, însă, candidatul nostru nu prea ştie nici ce secţii are spitalul pe care ar vrea să îl conducă. Până la urmă, comisia s-a lămurit.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Întrebat de membrii comisiei ce planuri are ca în spitalul din cîmpina să nu se producă incendii ca în Piatra Neamț sau București, el a răspuns: „Referitori la chestia aceasta cu focul deci e o măsură importantă pe care poţi să faci un contract de prestări servicii cu o anumită firmă care să-ţi verifice de exemplu toate instalaţiile electrice, pe parte de aparatură şi trebuie ţinut acest lucru în scurt. Problema este că multe spitale sunt foarte vechi şi această chestie este puţin mai cum să vă zic ca să schimbi o instalaţie la un întreg spital este foarte greu, dar se poate porni pe anumite sectoare şi îndreptat acest lucru pentru a nu avea evenimente de genul acesta care nu sunt atât de…”.

Chestionat cum poate rezolva criza de comunicare între spital şi rudele pacienţilor bolnavi de COVID-19, Dima a răspuns: „Deci o altă chestie care poţi să mai faci în afară de telefonic, nu poţi să-l îmbraci pă ruda pacientului în costum de COVID şi să-l duci la… acolo la serviciul din partea unde trebuie să răspundă la telefon nu-şi desfăşoară serviciul cum trebuie. Aicia e altă chestie..”.

Ce notă a luat Gabriel Dima la interviul pentru ocuparea funcției de manager al spitalului din Câmpina

Gabriel Dima rămâne la postul de ambulanţier al Serviciului de Ambulanţă Prahova pentru că a obţinut doar 3,63 la evaluarea abilităţilor manageriale.

Însă, Dima are toate celelalte atuuri: studii juridice la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Ecologice şi master la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Spiru Haret”.

Dar grav este nu că omul şi-a încercat norocul, ci că a fost singurul candidat pentru funcţia de manager al Spitalului Municipal din Câmpina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`